Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ebes i takve inzinjere koji konstrujisu traktor,pa da se posle moraju skidati limovi , to sto kazes da blatobrani udaraju o limove to se moze nastelovati na granicnicima prednje vuce , al sumnjam da je zbog toga, sigurno je mnogo dizao temperaturu kad je oro do kineJa vidim oko 40cm,a limove je poskidao zbog blatobrana kaze da udaraju u limove kad se smota a jedan od tockova udje u vagas ili razor.
Stvarno ne znam,prenosim sto mi je drug rekao.ebes i takve inzinjere koji konstrujisu traktor,pa da se posle moraju skidati limovi , to sto kazes da blatobrani udaraju o limove to se moze nastelovati na granicnicima prednje vuce , al sumnjam da je zbog toga, sigurno je mnogo dizao temperaturu kad je oro do kine
Čuva se ovo malo vlage kolega
Ne,varaš se,ravan raonik ide kud hoće,i kako hoće,dubina je varljiva-promenljiva od otpora,a raonici sa kljunom uvek vuku-čupaju nadole,i dubina mora biti jednačija i približnija dubini zadatoj na točku i na finoj hidraulici
Današnji posao orano netarupirano kukuruzište glavni izvođač radova vlatko i olt alkar 16" i moja malenkost potrošnja 13 l /kj
- - - - - - - - - -
Evo i jedan kratak video
Spasoje,IMT lepo i zaorava....samo jbga, nije skup k'o ovi stranci
ebes i takve inzinjere koji konstrujisu traktor,pa da se posle moraju skidati limovi , to sto kazes da blatobrani udaraju o limove to se moze nastelovati na granicnicima prednje vuce , al sumnjam da je zbog toga, sigurno je mnogo dizao temperaturu kad je oro do kine
Tebi nikada , ali onom ko razume sta to znaci, njemu se isplati vec na prvi ili drugi raonik.
ja neznam sta je autorest pa sta ti misls da su plugovi opremljeni autorest sistemom nastali kad je tvoj bata poceo da ih uvozi iz svajcarsku ,sta hoces da kazes sa tim meni nikada ja sam postavio prosto pitanje platititi nesto 5-6 hiljada vise a plus u 90 posto delova srbije to je nepotrebno je je autorest sistem prvenstveno napravljen za kamenita tla