mazan79
Član
e kad se svi hvalite evo i mene malo -ja sa 539 i jednom brazdom uzorem jutro za 50 min......ali samo kad uz mene ore rus od 105 ks i trobrazdnim plugom....ali manje orem a uglavnom smetam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i ja isto teram mog rusa starog 30 godina,ali nemam prednju vuču...znam da nije tema.ali hteo bih da saznam stvarne podatke - imam pitanje : s kojom ideš brze - četvrta spora zec ili šesta brza kornjača ? Kod mene s unutrasnje strane kabine još uvek stoji tabela gde piše koliko km/h ide u svakoj brzini,ALI...čini mi se da ta tabela nije baš istinita. Npr: 4 spora zec piše da ide 8,9 km/h a 6 brza kornjaca 8,3 km/h i te nijanse u nekoj lakoj zemlji traktor i ne oseća,ipak meni je bilo to malko sumnjivo pa sam pokušao da merim štopericom kad vozim ovako ili onako i gle čuda,ispade da je ipak 6 brza kornjača ipak malko brža od 4-te spore zec iako u tabeli piše drugačije. Zanima me kako pise kod tebe ili iskustva iz prakse.rusom četvrta spora zec ,lanac ili jutro oko 80minuta sa uvratinama dubina oko 30cm, oko 2000 obrtaja brzina je 7.5-8.5,prednja vuča radi non stop
dok petom je brže..
U prevodu gas-patosMTZ 820, 4 zec 9,2km , 6 kornjača 9,6km na 2100-2150 obrtaja.
ne znam kakvi su vam lanci, možete lako izračunati, zahvat pluga je 4x35cm a brzina mrerena GPS-om 8km/h,A koliko vama treba za lanac? Ako ne gresim vi vucete 3 ili 4 Brazde?