dragan.kovacev
Član
ma nece, nisu oni bas taki...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,nego MISLIM da znam kako je lepo,a kad se neiznosi na put,netreba ga ni ravnati,neki na forumu znaju kakvi su kod nas putevi,ali ukraj mojih njiva može i F1 da se vozi@mindjusar
Naravno da ne ostavim svinjariju na putu. Tanjiraca i setvospremac ne postoje samo u Budisavi, i mi u Staparu smo upotrebili to. Neces verovati kako lepo poravnaju put. Ali sta ja tebi pricam, kad ti ocigledno znas sve najbolje.
Не разумијем се у орање, а требаћу следеће године дубоко орање за воћњак. Постоје ли неки једнообразни плугови и трактори који могу да узору земљу на око 45 центиметара? Колико би требало времена да узору 20 ари земље која је расресита до 25 цм, а после следи знатно збијенија иловача? Колико бих то требао да платим оквирно спрам тежини посла?
Ja sam juce 2 i po lanca ugare uzorao za 1h i 40 min. Brzina 7. u kornjaci,a za lanac kukuruzista mi treba oko 1h i 20 min.