malaksalo
Član
Dragi kralju ajde da mi doteras jedan taj obrtac,dvobrazni.Novce dobijes kada se isplati taj kvalitet oranja.Po tvojoj prici imacu barem 20% veci prinoc i od tih 20% cu te izplatiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Savrseno smo se razumeli...ali, 'ajd da vise ne idemo u off... Cuo sam kako se radi u SvajcarskU, i o'ma mecem ralo i volove na internAt da prodam, i evo odmah da Vas pitam, da li ima negde da se kupi traktoor, i to sokocalo od obrtaca, starosti 25+ godina, po mogucstvu da je vozila starica, Turskog porekla, na pijacu, i po unuku u skolu...oldtajmer izvini malo se nismo razumeli.
Savrseno smo se razumeli...ali, 'ajd da vise ne idemo u off... Cuo sam kako se radi u SvajcarskU, i o'ma mecem ralo i volove na internAt da prodam, i evo odmah da Vas pitam, da li ima negde da se kupi traktoor, i to sokocalo od obrtaca, starosti 25+ godina, po mogucstvu da je vozila starica, Turskog porekla, na pijacu, i po unuku u skolu...
Pisem za Banat, a ako ti mislis da je u Banatu pesak, onda trebas da preispitas svoje znanje o poljoprivredi...
Da mi treba, kupio bih obrtac.. Imam vremena, ostavim sve razore otvorene, dok ne zavrsim oranje, i onda na kraju, zaidjem po ataru, pozatvaram razore, proverim da li je neko odorao (ako jeste, vratim), operem masine, i provedem zimu na poljoinfo forumu