fiat615
Član
ni kod mene nomze plug uzbrdo jedino ako jedino jaci traktor ili duplak, jel va prikolica iza ima samo ova dva vretena ili su ona dva skinuli, ukom si djelu njemace nasao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ni kod mene nomze plug uzbrdo jedino ako jedino jaci traktor ili duplak, jel va prikolica iza ima samo ova dva vretena ili su ona dva skinuli, ukom si djelu njemace nasao
30 litara,da-i to rujo dimiiiiiii....a sameu svanulo kad mu skinuli zadnju brzdu.nama prosek ove godine ravno 20 litara po kj.ravno 30litara po kj
dok je bilo drzavno sejali su detelinu i navodnjavali i izvozili za nemacku sad radi ko stigne ERVINE sa bentovima su orali ritove dok nisu stigli zetori ,onda su prodali bentoveKako tamo rodi usev?Jesu to neke bare?
Jel pokojni Ckalja,zar ne?Da se prikljucim i ja ovom oranju u vrsackim ritovima posto sam blizu tog mesta pa sam par puta video interesantna oranja. Nije svaka tabla toliko teska ali poneke su za nepoverovati. Pre desetak godina sam video IMT 5136 i jedva se vukao sa 2 brazde. JD 4755 je isao solidno sa 3 brazde a najmanji koji je mogao da vuce 3 brazde je bio JD 4440 ( 155 -160 ks ) ali mu je bilo tesko. Imao sam mehanicara koji je nazalost preminuo i koji je radio u vrsackim ritovima. Pricao mi je da su svakih nekoliko godina podrivali i orali sa nekim ruskim S-ovima ( ruski gusenicar ) i onda je traktorima sledecih nekoliko godina bilo lakse da oru.