draganNb
Član
pa kako Daca ima 75 ks al kad mu je tesko onda plus 1 ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
misliš iskustvo se stiče sa godinamaAjde lepo,omladino.....sve to ima svoje.Polako....naucice se......
ma neznate vi da računate taj jedan se računa kao dvaOK cika farmeru. pa i ja imenjace tako nekako dobijam rezultate
misliš lepše bi oranje bilo ako je parni broj brazdiOnda bi mu ja dao i cetvrtu brazdu....
dragan18 nije off topic čim neko stavi sliku bilo čega čuveni orač je prvi da komentariše i govori kako ne treba tako pa nek malo bolje pogleda svoje oranje koje bi konji bolje uzorali na starinski načinMolim bez Off Topika
nisam stručan kao ti svaka čast na oranju ni pobednici takmičenja oranja u srbobranu nebi tako uzorali čudi me da se nisi prijavio za takmičenje orača bio bi prvi u najgorem oranju do sadaEvo i vrsnog strucnjaka...
neka tebi hvala nisam ja tako stručan što se tiče oranja kao ti moram doći na privatne časove da mi pokažeš kako tako dobro našteluješ plug a tako loše oranje budeMislis?
Ja mislim da bi odlicno prosao!