MOMOSARIC
Član
Odg: Oranje....
@miladin , stavi pero nakrajdaske ako nemaš
@miladin , stavi pero nakrajdaske ako nemaš
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A dobro to sad kad si i ti jedan od Claas-ovaca..... salim se nije lose zobzirom na usloveZRENJANINAC je napisao(la):pravo oranje sa pravom mašinom
Zahvat je smanjen na najmanji moguci jer je traktor Claas Atles 946 od 260 ks u ovoj , da kazem dota tezoj zemlji nego gde mnogo cesce ore , isao ma isto solidno nekih 8-9 km/h , sa 6x30 ali posto je zahvat "vario" podesen je na nekih 2m ukupnog zahvata tako da mu je to bilo solidno sa dubinom od 23-25cm , eto toliko...amac86rs je napisao(la):koliki je zahvat pluga
Prvo nije mi jasno sta je NE JAKO TESKO a sta LAKA zemlja..........nikola94 je napisao(la):ja sa JD 6920 vucem 4*40 u ne jako teskim zemljama a u lakim 4*45 u istim uslovima tako da class malo posustaje...ali ako gresim nek me ispravi neko bez uvrede za Class-ovce
I ti si mi kolega jako interesantan sa svojim izlaganjem , ali dobro , nadam se da nece da me admini uzmu na zub jednostavno tako su se stvari odigrale.....zzivica je napisao(la):naucno je dokazano da se najlakse ore sa zahvatom od 30 cm,posle sto veci zahvat plug ima sve vise raste otpor.ali to kod mene nevazi.zakacio ja za 577 oltov plug 2x25 a on jedva moze 20cm a 2x35 vuce na istu parcelu isti dan duplo lakse
....nije isto orati u teskim zemljama (rit) i peskovitim zemljama...IMT-550 je napisao(la):Prvo nije mi jasno sta je NE JAKO TESKO a sta LAKA zemlja..........nikola94 je napisao(la):ja sa JD 6920 vucem 4*40 u ne jako teskim zemljama a u lakim 4*45 u istim uslovima tako da class malo posustaje...ali ako gresim nek me ispravi neko bez uvrede za Class-ovce
pa onda da komentarisem nesto i koja je razlika molim te u 4x40 i 4x45 ...20cm mnogo mu znaci koja god da je zemlja...........
Druze ti si napisao "NE JAKO TESKIM" pazi nisi napisao u ritu , nemoj sad da obrces stvari , malo mi licis na Sojica on tako oce da kaze "Pa to sam kaz'o"... nemoj ja mislim da me razumes... izvinajvam se za off...nikola94 je napisao(la):....nije isto orati u teskim zemljama (rit) i peskovitim zemljama...IMT-550 je napisao(la):Prvo nije mi jasno sta je NE JAKO TESKO a sta LAKA zemlja..........nikola94 je napisao(la):ja sa JD 6920 vucem 4*40 u ne jako teskim zemljama a u lakim 4*45 u istim uslovima tako da class malo posustaje...ali ako gresim nek me ispravi neko bez uvrede za Class-ovce
pa onda da komentarisem nesto i koja je razlika molim te u 4x40 i 4x45 ...20cm mnogo mu znaci koja god da je zemlja...........