Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Puno je bolji nego IMT , nosi ga i drugom ko igračku (IMT muka) . Ide i trećom dok IMT ni u šali nemože . Sutra idem u rit da probam naći negde da orem , ako i tamo prođe kupujem jedan takav !
Da gorivo rezerva , kad krene da trepće ima još 6-8l tj. više od sat vremena oranja .
Ajde da se cujemo sutra dacu ti ja gde da ores! Sutra isem kod Dalasa da vidim gde su mu parcele pa koji dan da to poorem!
Jel ti to proslajfavao tocak ili si ti namerno usporio... tamo oko sredine snimka...?
@ mityoo - nemam tri ruke , jednom držim drugom . Trećom bi trebalo podići plug pošto je završna brazda pa mi je i levi točak upao u
brazdu pa je trebalo podići plug . A nisam mogao toliko da se okrenem da ga "podignem" desnom rukom .
Posalji broj mobilnog na pp pa da se sretnemo ako bog da!
_________________________________________________Post je spojen: [time]1235599232[/time]_________________________________________________
Jesili prolazio onamo pored bunara na vetar? Tamo je moja psenica izmedju dve ledine sa leve strane puta!
Sad sam dobio tu zemlju , a tanjirača ide čim može ući u zemlju . Biće to dobro samo da se prođe jedanput tanjiračom , pa pokisne pa posle opet i biće to dobro ! Moglo je biti i gore .