Oranje

On kaže kako ga je proširio da je dobio šire dno brazde, a proširio ga je zato što je sad jači traktor, bio 135 sad 171 ks.

Moguće je zbog još većeg odnosa širine i dubine da bolje prevrne brazdu pa je tako i više odbaci, inače kaže da sad još bolje zaorava, plug je 3 brazde i sad kaže hvata brazda skoro 60 cm.

Manje se sranja zemlja zbog efekta šarke, raonik ne pokriva ceo zahvat pluznog tela. Ali sve preko 52 cm je po meni bez veze i opasno po plug. Nisu distanceri tu badava. Imam identicni plug.

Nije mjerio koliko sad hvata, samo kaže da je kopir točak bio u zoni gume a sad ide šire od gume. Oduševio se kako dajc lako vuče 11.2 km/h na 1740 obr. Njegov plug je van modela, naručen i rađen u Austriji, taj model je imao opciju ugradnje prsa okretnice od modela veće klase jače.

Nije mjerio koliko sad hvata, samo kaže da je kopir točak bio u zoni gume a sad ide šire od gume. Oduševio se kako dajc lako vuče 11.2 km/h na 1740 obr. Njegov plug je van modela, naručen i rađen u Austriji, taj model je imao opciju ugradnje prsa okretnice od modela veće klase jače.
Uh još da ga je nagazio na 1760 obrtaja šta bi radio...

Ao Miladine legendo, pa ti i tvoj rodja ste zajebali sve moguće inženjere i konstruktore plugova. Da li si možda imao prilike da vidiš uživo ER-MO plugove? Mislim da bi oni zadovoljili tvoje specifične potrebe vezane za plug.

Nije mi to poznato, rođa pokušava da izbjegne kupovinu većeg pluga jer mu je ovaj malte ne nov ima samo na plazu mali trag potrošnje. Vam ako ga ovaj dajc ne polomi😁

Nazad
Vrh