milan11
Član
Ovo ti trcis za traktorom i snimas?Evo pronašao sam stari snimak sa plugom Batuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo ti trcis za traktorom i snimas?Evo pronašao sam stari snimak sa plugom Batuje.
Što nisi sačekao da dođe nazad?Ja, jedva ga stigo
Ja, jedva ga stigo
Pazi salimo se mi ovde dosta, i sve je to super dok smo za tastaturama ali ovo nemoj da radis. Iz najbolje namere kazem jer kako sam kazes pred penzijom si znaci imas godina..Vidi se na pola snimka pošao sam da se popnem na traktor ali sam odustao, pošto je išao brzo, rizično, onda ugasim telefon i popnem se preko pluga
Zato ti i kazem kad daju povrat 3 brazde. Ko ce za 10g kupovati 2 brazde . .Platiš mjesec dana po Aziji i odoše pare, kupiš nov plug ( isključivo na subvenciju pogotovo Mađarsku), radiš sa njim ovo malo zemlje i on je za 10 15g opet nov, ako zaškripi za život u starosti ( a tu sam pred penziom) onda imam šta i prodati. Eto tako ja to gledam, kao zlatnu rezervu.
Nemoj Miladine više niti preko pluga. Stotinka sekunde je dovoljna da dođeš u situaciju iz koje se više ne možeš izvuči. A zbog čega? Da bi mi ovdje na forumu vidjeli kako plug ore?Vidi se na pola snimka pošao sam da se popnem na traktor ali sam odustao, pošto je išao brzo, rizično, onda ugasim telefon i popnem se preko pluga
Za tu situaciju je ponajmanje krivac Miladin...Mislim da bi u ovoj temi bilo prikladnije pisanje sa prethodnih mozda 10tak strana. Spamuje se tema koja vec ima skoro 1200 stranica. Pretvorila se kupovina pluga u cirkus. Ja bih do sad kupio plug i vec bi raonici stigli za zamenu