Oranje

Sad sam dobio informaciu za Kuhn 2 brazde, cijena je oko 21500 km. Sa predplužnjacima, diskosno crtalo i dubinski točak. Amazon izgleda dere sa cijenom zbog Mađarski subvencija, a tako i Fop.

Koje su dimenzije tog kuna dvobraznog? Ovde u Srbiji ga nije bilo. Sem trobraznog i više, ja nisam mogao dobiti informaciju i ponudu za dvobrazni obrtač. Čak ni 2+1.

Nemaju ni ovi na stanju dvobrazni ali mogu naručiti. Našao sam na netu dimenzije, glave 90 klirens 75. To je Master 103

@Miladin Ako Doctor Habi na snimcima ore malim Deutzom sa nekim obrtačem i to na brdovitom terenu, ti sigurno mozes da radiš sa tim Amazoneom.Ono sto ostaje je cena, taj plug je bezobrazno skup i da nije tih Mađarskih subvencija čisto sumnjam da bi neko dao toliki novac za njega naročito posle ovakve godine kakava je ova u poljoprivredi .Jednostavno, preterali sa cenama.Ne znam da li je bas neophodno da uzmes točak, tj. da li Deutz moze da radi bez njega, onda moze i tu da se otkrnji neki euro.Na, kraju, videces da je to ipak isti plug kao i svaki drugi, ne povecava prinos za 30% u odnosu na ostale i ne pravi od jednog jedan i po hektar.Srećna kupovina.

Malo kasnim, izvinjavam se skoro sam ustao😄, evo Vlada015 sve pametno rekao, da je cijena previsoka i Amazona i Fopa to je zbog Madarski subvencija i tačno da nije njih niko to nebi kipio po toj cijeni, pa za 27000 km koliko je Amazone može se kupiti Kuhn 3 brazde koji je možda i bolji, Fop nije ime da bi bio dvobrazac oko 22000 km, Fop jedino ima dobar izbor dužine i visine. Hidraulika dajca je odlična i na mom 757.2 nema točka.

Nazad
Vrh