Oranje

Opizdi ga čekićom bilo gde može samo farba da spadne a otisak u materijalu ne bi smeo da bude, možda pod prstom tek da osetiš ili probaj da ga probušiš.Što se tiče raonika probao sve i svašta i na kraju samo original (premium parts), jesu tupi kad ih namontiraš ali vremenom se naoštri i traju dugo, 2-3 vrha sarani u zavisnosti kakvi su uslovi oranja (suvo, tvrdo, idealno...).
Ovi su ganc novi 4 mm 🤔

Odmanjujem oranje ovih dana, taman uhvatim zalet i kisa me zajebe. Da je srece i da nije bio kamenolom pre ovih silnih kisa u novembru sad bih se igrao sa decom u kuci umesto po blatu. Orao sam do sad samo tezu zemlju da to skinem sa dnevnog reda, strnista idu prilicno teze od kukuruzista, dva stara lucerista sam najlakse poorao. Za sad mi Lambo trosi u proseku oko 30l/ha, i nisam iznenadjen s obzirom na uslove.
1a7fc184e204d4d1b089b0ba2a72ffc4.jpg
9bd7f2725401b631c9434cdf69638ce7.jpg

Послато са Mi 11T помоћу Тапатока

Sreto, jel njiva nije blizu Morave?
Da se ne uspavaš pa da ne preoreš Moravu popreko, pa da štrucaju brodovi kad prolaze kao kod Surduka...
Hehe.. nije blizu Morave ovo je čista Šumadija.. parcele desno su 1100m duži i po 10ha table. a levo od ove parcele su sve iste kao ova sa snimka..

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

Nazad
Vrh