CetojevicM
Član
Brdo i jurcanje po njivi kao na snimku je rezultat koji je postigao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pogrešno tumačenje druže.Brdo i jurcanje po njivi kao na snimku je rezultat koji je postigao
Mislis da moze da vuce na mrtvom leru??Gde znam da je rizik tu orem sa malim traktorom da bih sacuvao plug...
Ako je situacija da mora veci traktor onda iskljucena prednja vuca, bez blokade i mrtvi ler, cim zapne malo gasi se motor.
Nema sanse da bude loma.
Predhodno sam lomio plug dok nisam shvatio da nesto mora polako i osecajno
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Odakle imt plugu osiguraci, oba srafa su iste debljine a i kad bi pukao jedan sraf nosac brazde nebi imao gde da se okrene jer je gornji kraj pasent sa gredom i opet bi se iskrivio@BARBULA Kako nema,svaki plug ima osigurac,onaj tanji sraf, ?.Kod mene na Olt je cesto i on pucao,ne kazem,nije uvek ram pluga stradao ,samo par puta .
Zanimljivo je što je greda debljine 3cm i tako da se iskrivila a lemeš nije pukao nego se malo savio.Odakle imt plugu osiguraci, oba srafa su iste debljine a i kad bi pukao jedan sraf nosac brazde nebi imao gde da se okrene jer je gornji kraj pasent sa gredom i opet bi se iskrivio