Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Па нисам ништа нашао једино што је смрзнута земља је то допринело да се очупа са шрафа и искриви.Да ниси нешто закачио под земљом? Тако излгледа да га је нешто искривило и земља остало обавила.
А што се тиче заоравања ја сам пре неколико година орао и тада било пуно мишева по њивама. И тако орем ја и изорем један мишињак кад су почели мишеви ко ћурећа јаја велики да беже и од једном створи се ту једна велика лисица. Повија она једног дебелог миша и оклизне се и упадне ми у разор између 1 и 2 бразде, заорем ја њу и остане само реп напоље. И тако ја орем, а она маше репом али пошто нисам имао чиме да је одкопам реко доћи ћу ја сутра. Јбг сутра нека киша, па снег и ја заборавио на лисицу. На пролеће ја дођем да припремам њиву кад она и даље маше репом. Одем кући по ашов одкопам је кад имам шта да видим, онај миш што га она ухватила јој се окотио у устима 5 мишића. Пустим је ја и она беж после смо је годинама гледали туда по њивама, била лепа црвена само реп беле боје избледео од сунца, кише, снега и ветра.Auu ovde svi zaoravaju orlove....izgleda