Oranje

To picansko stelovanje pluga moze samo kada je potpuno ravno. Ja sam od svega toga davnih dana odustao,jedna njiva ravna druga nagim na levo treca nagib na desno itd. Kad bi posle svake parcele stelovao plug za tu parcelu vise bi ga stelovao nego sto bi orao.Nadjem mu neku sredinu da svuda moze da ide i gas.

to si lepo napisao,kad bi za svaku trebalo stelovanje **greška ti i oranje..prosle zime radim usluzno,krenem u 4 ujutru strnjika u pitanju a pomrzlo lepo..reko sad cu da je spicim kad ono morgen malo on izvozio stajnjak ugazio jebu mu mamu samo se cepa,stanem gledam sta da mu radim tek ce gazda sto ne smanjis zahvat pluga ja ga pogledam reko odo ja kuci a ti dodji sa fergom pa ori...nemoj da se ljutis odmah pa ne ljutim se nego vidis da ne moze drugacije mora da se cepa,zacuta se on i ode na uvratu sede u traktor i zaspa konjina

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

ma u k.. mi tako to jutro,drzi baterijsku lampu ide iza mene i gleda.. a ono ladno u pm jos noc ...

pa 10ha je imao nijee losa para kad si siroma i nemas a treba ti

Ja kome nesto hocu da uradim dzabe uradim, za pare ne radim nikom nista... Retke su prave musterije, a nemam zivce da slusam razne budale, njihove savete, zamerke, nezadovoljstva ... I jos na kraju da ih cekam godinu dana da mi plate, a dobar deo moram na kraju i da im oprostim. Ovako kad me neko za nesto pita, " ne vredi ne mogu da stignem". Ili ako je neko kome to hocu da uradim dzabe , kad zavrsim i pita koliko treba " ne treba nista, oduzices se ti meni kad mi nesto bude trebalo...

e pa ja ako hocu da uradim nekome to je za pare,ja traktor nisam dobio fraj vec odvajao od usta da ga kupim i prikljucne masine takodje

Приметио сам овде у околини почели су жуту земљу да ваде код зимског орања. И на равном и у брегу. Овако није било никад.

Nazad
Vrh