Paracinac83
Član
To treba da bude praksa na svim plugovima. Kad vec merim pritisak u gumama, duzinu poluga, mogu i to da uproste.
Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis da ti je svaka njiva u vaser vaguzato ja nosim libelu i libelisem jebes one vintove za nivelaciju nikako isto da bude..koliko puta sam merio i postavim da isto bude ono nikako.ovako ga oustim u brazdu libela na magnet i mora da bude kako trebaju obe strane
Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
Maticu kriv ti plug?Lepo on ore, ne poznaju se prohodi, lepo slaže samo jedna strana uvek hvata više, vidi se iz kabine da skida skoro ceo točak a oseti se i po vuči, moram često u nižu brzinu kada orem na tu stranu.
Ovo svakako. Ja sam jos primetio da mi prva daska na jednoj strani nije imala isti ugao pa sam i to morao da jos stelujem. Tako da treba priveriti sveNe znam, mozda neka banalna stvar. Npr, ovaj na videu sto je Matic objavio jednakost poluga proverava po duzini one podizne poluge. A trebalo bi na ravnom betonu proveriti visinu kraja poluge od zemlje i to kada je podizna poluga stoji vertikalno. Kod mene je bilo razlike, ili krajevi nisu isto zavareni ili rupa na sredini poluga nije na istom mestu.