Dobro je-bar su portabl televizori.Jedna iz kukuruzoviništa.Završio sam naš i susedni atar, sutra se selim u treći gde bi trebao da bude odmor u oranju ali videćemo šta će biti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro je-bar su portabl televizori.Jedna iz kukuruzoviništa.Završio sam naš i susedni atar, sutra se selim u treći gde bi trebao da bude odmor u oranju ali videćemo šta će biti.
Koji je ovo traktor I koje godiste?Jedna iz kukuruzoviništa.Završio sam naš i susedni atar, sutra se selim u treći gde bi trebao da bude odmor u oranju ali videćemo šta će biti.
Kad ovu u Delti nisu uspeli da ga satare ne treba ništa da brinešJesi zadovoljan sa njim? Neki kvarovi, sitnice? Hteo bi nesto slicno da kupim pa sam dobio savet od jednog mehanicara u delti da je deutz fahr dobar izbor. Kaze da imaju neki deutz koji je svaki dan uposlen na farmi I to bas 130ks a vec oko 25000 sati nisu mu nista dirali, cak ni lamelu nisu menjali. Prosto mi tesko da poverujem u to. Dvoumim se izmedju SAME Ili DEUTZ pa bi mi svaki savet korisnika dobrodosao
Koji si ti tajfun, u tri atara radisJedna iz kukuruzoviništa.Završio sam naš i susedni atar, sutra se selim u treći gde bi trebao da bude odmor u oranju ali videćemo šta će biti.
Za sad ne...Mixer da li podrivas njive svakih 4-5 godina,kada ides gruber do 15-20cm pa potom tanjiraca?
Znaci ovo je sasvim dovoljno za sve useve,posto ne ores vise sevi?Za sad ne...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Ej sad, pa nece se valjda ime naljutiti sto je doso neko poznat u atar...@galicije83 Nema smisla da mi se imenjak naljuti.