Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ti kazes da je plitko onda je tako , plaz je sirine 10cm pa koliko onda ima od plaza do vrha brazde ili koliko je duboko oranje da se ne vidi biljna masa po tvome. Plaz je u zadnjoj brazdi na dnu.Po nagibu traktora i plazu i dalje tvrdim da deluje plitko.
Blago tebi, moj 82 se maci i sa 2 brazde u 4 kornjaci na nekim njivama.Jos malo
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Pa oremo a netrazimo naftu. Dosta je 25-28cmJa stvarno ne znam sto Vi tako plitko orete
Ma jok,tek u petak ili subotu stiže majstor.Jesi rešio hidraulik?
Ja dosad sto sam vidjao ako je jedan zglob i drugi je zglob , inace se moze iskriviti klipnjaca , moguce je i da ima samo jedan dolje. Recimo na ovom lemkenu ima dva zgloba , donji ima mazalicu a gornji nema a isto su stavili zglob.@grabik Zglob ima samo dole, gore nema.Piramida se klima, obrtnica je u redu, ne mrda, radio je 25 godina u ozbiljnoj firmi dok nije došao kod mene da se odmara pa je morao da se pohaba.Sređujem ga polako i kompletiram.Ore on izuzetno i ovako samo me nervira što nema mogućnost podešavanja kose vuče već samo zahvat prve brazde.