grunt
Član
Еее а колко кс трактор
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd budi ljubazan pa mi uslikaj ovu makinu par slika i ako možeš da dočaraš sa nekim predmetom koliko je visoka stvar i kojim traktorom to vučeš?Ja ovo vucem na dubini do +- 35cm ,rusvaju fale ks za vecu dubinu bar ako hocu da vucem brzinom oranja,uglavnom manje vise kao zamena oranja pa nisam postavio u temi podrivanje,vise je za ovde ja mislim ....
Posto se spominje slatina u temi nikad ovako,iako se ne vidi na slikama,ova parcela ima dosta slatine ,ostavio sam je za danas kao zadnji dan pre ovu kisu,koja me je maltene inace oterala sa njive pre oko sat-sat i po,ali sam uspeo nekako zavrsiti,pre 5-6 dana kad sam radio ovu parcelu nisam mogao zavrsiti ,jedan deo ima bas dosta slatinastog i bilo je blatnjavo.
Da sam ovo inace orao,ne bih mogao na tu dubinu raditi a zbog slatine ipak je dobro sto dublje pustiti kolko tolko da je vise ocedno ,plus sto plug pravi ,po meni licno,izrazeniji pluzni djon nego ovo,pa bi jos gore bilo,inace se plasim sa proleca da necu uci u ovu parcelu dugo ako bude kisa.
109ksЕее а колко кс трактор
Е јбг сад, да се распадне трактор...па тај квереланд се најлакше вуче од свих плугова...немре лакше...а мени би баш пасовала та боја црвена уз црвени трактор...цена, па лако ћемо сунце ти калајисано се договорити, мора мање нег што си га платио, иапк је арбајтзовао ове јесени значи још је половнији...плаћање па наравно на рате, ко у културном свету уз минималну каматау ....Galicije ne prodajem plug, da ti se raspadne traktor, gde to da radim. Krajnja cena nije ni malo razumna, takva tura.
Pogrešno sam se izrazio ,mislio sam koji je to plug?70 visina 90 duzina, deflektori su veliki i lepo rade posao
Znaci nista na rate...e ondak nista...trazim na drugome mestu...Mnogo lakše se vuče Regent ali nije tako robustan već mekši.
Plaćanje u dva trzaja, kad izvadiš novce i kada ih izbrojiš.
Kukuruzista sam skoro sva istanjirao jer nemam tarup-secku, a kukuruz je bio oko 2t kj pa sam Zmajem skidao drugom brzinom preko pola varijatora i stabljike su ostajale negde i cele uspravneZatrpava odlicno...plis je tanjirano...milina za oranje...