Trenutno ne mogu, nisam završio oranje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne spominji Kabat.lokalni vulkanizer mi vec 10 unutrasnjih guma ubacuje istu...i samo jedna po jedna puca po sastavu sa strane...i pravi se blesav vec 20ti put.nema garancije na njih kaze i uzima pare za nista.Cekic svi imaju… ja sam neko jutro poranio kao da zavrsim gruberisanje i isto tako ali zadnja.. naravno opet kao 4 druge nove unutrasnje na sastavu se otvorila rupica… kabat unutrasnje su zlo. Izvinjavam za off.
Bogte, cime ores? Jel to 24h/11 oranje?Gotovo oranje i podrivanje. Za 4 dana ispodrivano 90kj i za 11 dana uzorano 180kj.
Za te pare je ok plug, mana je što su pretplužnjaci fiksni, optiquick nije dobro iskopiran, istovremeno moraš okretati i kosu vuču i prednju brazdu kod štelovanja i malo je teži. Videli ste možda na klipu, pustio sam majstora da šteluje, malo brka odbrazd i zabrazd ali nema veze...Ja sam ga uzeo 2018. Masivan dosta i visok klirens nema sanse da zagusi..prvo sam gledao polovne pa na kraju uzeo novog Alplera i nisam pogresio
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
'Ај признај - је л 'си малчице поп#$%дио?