Oranje

Ja ga platio 6100 bez predluznjaka sa obicnim tockovima za dubin,kad smo otisli za njega oni nisu poslali tockove vec neki obican kao klik klak pa smo ga nabudzili i uzasno me nervira kad okrecem zakacinje mi dole zemlju

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Koje gume nosi basak? 16.9 34 na yto 904 i obrne ga bez problema ali nije kao kod tebe na sredini nego na kraju je tocak.
Moze da se prepravi u klik klak samo treba vremena i volje koga nikako ne nalazimo.
Kod nas radi posao ali je tezak za nositi, bukvalno kao lagano na njivu lenijom.

Nesto sto me najvise nervira je recimo daska kada se ocisti nekim metalom ostane zarez, bukvalno mek materijal da zareze se od cekica pajsera zavisno cime guramo zemlju da spadne. Tako da cistimo drvenom letvom sada.
Drugi problem sto smo imali, nosaci ploce gde se kace predpluznjaci su Fi 18 kluc 27 te pri stezanju rukom precvikali. Sad pre oranja smo uzeli iz Agropanonke nove srafove i sad je sve ok. Inace cena je bila neka sitnica tipa 150din vijak+navrtka.Nije standardan vijak M18 malo je deblje telo vijka.

Sve u svemu cena minus povrat pre koju godinu kada je bili na predracun radi posao.

Poceo oranje, ali diskfalikovao me ministarstvo zdravstva. I sad moram cekati do 10.12. Inace odradio 3 parcele. Prva je bila 9 ha i islo je mnogo teze, lepilo je i oranje nije bas najbolje ali ce mraz to da resi. Druge dve su po 1,5 ha ali orao se odlicno. Ostalo mi jos tri parcele 11ha, 1,3 ha i 1,2 ha ali one uvek se moze orati i to lepo.

Maticu to ide lako, samo se prijavos na konkurs i firma koja prodaje sve sredi ni novce necw dok ne dobijes povrat od drzave
Jedino bi oranje malko sacekalo dok to sve prodje. 😆

Cekic svi imaju… ja sam neko jutro poranio kao da zavrsim gruberisanje i isto tako ali zadnja.. naravno opet kao 4 druge nove unutrasnje na sastavu se otvorila rupica… kabat unutrasnje su zlo. Izvinjavam za off.

Код мене задње озка тубелес стоје добро сад у орању проклизавања итд нису мрднуле...Био сам јако неповерљив и хтео да убацимо унутрашње али ме вулканизер убедио и ето био је у праву.

Cekic svi imaju… ja sam neko jutro poranio kao da zavrsim gruberisanje i isto tako ali zadnja.. naravno opet kao 4 druge nove unutrasnje na sastavu se otvorila rupica… kabat unutrasnje su zlo. Izvinjavam za off.
Ne spominji Kabat.lokalni vulkanizer mi vec 10 unutrasnjih guma ubacuje istu...i samo jedna po jedna puca po sastavu sa strane...i pravi se blesav vec 20ti put.nema garancije na njih kaze i uzima pare za nista.
Danasnji posao.
261262639_6474115995963399_2571479934203935485_n.jpg

Poslednja izmena:
Ja sam ga uzeo 2018. Masivan dosta i visok klirens nema sanse da zagusi..prvo sam gledao polovne pa na kraju uzeo novog Alplera i nisam pogresio

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Za te pare je ok plug, mana je što su pretplužnjaci fiksni, optiquick nije dobro iskopiran, istovremeno moraš okretati i kosu vuču i prednju brazdu kod štelovanja i malo je teži. Videli ste možda na klipu, pustio sam majstora da šteluje, malo brka odbrazd i zabrazd ali nema veze... :haha: :haha: :haha:

Nazad
Vrh