Oranje

Питали једаред јелте, Сремца: Сремац шта би пре изабрао, тумор или жену? Сремац као из топа одговара: Тумор! На шта ће ти ови, па што побогу Сремац тумор? На шта ће он опет: Па мање ћу се патити са њим, нег са женом сремицом!!! 😂

Otvaramo sezonu oranja, pružila se prilika da isprobamo MTZ Belorusa 892 sa Lemken EuroPal 5 plugom i to ćete videti u ovom klipu prilično detaljno odrađeno... Mehanizacija u klipu: MTZ Belarus 892 rm & Lemken EuroPal 5 Case Puma 155 & Kverneland 150 b Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal! Copyright © 2021. youtube.radoslav adamovic - All rights reserved.

Ima kući redovan traktor,a on ima vremena da se zajebava sa ovim nazovi traktor ,što bi rekli ovi što ne znaju za bolje,a neće da priznaju da ima i bolje i udobnije i praktičnije.

Саво, па није ваљда толика трагедија тај мтз? Наравно да има боље али неће ништа фалити пар дана у њему. Многи би певали да имају један такав нов.

Саво, па није ваљда толика трагедија тај мтз? Наравно да има боље али неће ништа фалити пар дана у њему. Многи би певали да имају један такав нов.
Ma ne kažem ja da ne valja ,to je mercedes za ove moje,da se razumemo,ali bato kad je podesio plug ne mere da ga okrene,jebi ga,šta tu fali onda,zbog čega ne može da ga podigne dovoljno visoko da ga okrene?

He,he upeco si se,šalu na stranu,zar nije problem u visini podizanja,diže to ovaj traktor i nosi ,to je ne upitno,treba biti malo pažljiv i ide to.
Nije upecao nego mu stvarno fali malo "snage" dizao bi to mnogo lepse.
Ako je c110 na njemu onda bi i stelovanje pritiska resilo problem trajno a kao sto sam vec rekao pomocna hidraulika je zakon ako neko misli da radi stalo u ovakvoj kombinaciji.

Čekaj sada,digao je na max visinu,i šta kaže kad ga naštelovao nije mohgao da ga okrene jer je točak zapinjao za zemlju,to je isto problem sa trobraznim plugom i 82-kom,pisali su tu mnogi koji mogu da kombinuju tu kombinaciju u svojoj zemlji,da kad se zašteluje plug treća glava češe put kad se ulazi u brazdu.
A video sam tu kod jednog,doduše 105-ca,sa vogelom kad ga digne plug uperan prema gore.

Nazad
Vrh