Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko je traktoru u globalu teze sa pretpluznjacima, koja je razlika u odnosu sa i bez pretpluznjakaPretpluznjak na plugu zlata vrijedi.
Kako sam ugradio pretpluznjak, preporodio sam se, vise nema osvrtanja nazad, samo gas.
Ovo mi je sad prva sezona sa tim pretpluznjakom, tj izorao sam s njim nekih 15 jutara.Koliko je traktoru u globalu teze sa pretpluznjacima, koja je razlika u odnosu sa i bez pretpluznjaka
Evo na ovom plugu.I na kojem plugu je pretpluznjak?
A što mu ja mogu spadne s plugaIznosis zemlju na put, isti si kao ovi Vojvodjani na forumu
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Predpluznjak ovaj pravi Kovacka radionica Hudjik iz temerina, iz aviona se vidi!@Ivan KC: Jesi ti produživao taj plug? Od kojeg pluga si uzeo pretplužnjak?
Od te iste radionice i Axial nosi robu tako da ta izrada i kvalitet uopšte nisu upitni.Predpluznjak ovaj pravi Kovacka radionica Hudjik iz temerina, iz aviona se vidi!
Sto sad tanjiranje, zar nije logicno drljaca ili setvospremac? Pravite prolecno oranje sad sa tanjiracom.Ovo je trebalo preći tanjiračom pre ovih mrazeva.