savopunck
Banned
A jes pada,na leto padala da bog da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo ako bude mraza.Добар плуг,а и лепо орање.
Naravno sve zavisi kakvo je zemljište, to sam napisao jer smo jedne god ćale i ja tako iscepali 10ha, mraza nije bilo kao ni kiše, tanjirano 3 puta ali traktor samo odskače od grudi, parcela je posejana tek u junu posle obilne kiše, prinos nije bio loš ali nije opravdao toliku zajebanciju i 3 setveTu su tanjirace, drljace, spremaci, 2 meseca... Spremice se nekako.
На жалост код нас су људи наопаки и онако су почеле приче да круже да сам готов да ми нема спаса и помоћи. Кад сам изашао на улицу за мало стампедо да настане од бежаније, доста њих се бојало и на телефон да ми се јаве.А и проблем је овде код нас мало њих има да би да раде поготово у трактору.E jbg,jel nisi mogao naći nekog da ti to uzore sa tvojim traktorom da ti pomogne ili da mu platiš?
Odradice se. Nemoj brinuti. A bio sam u slicnoj situaciji, mada sam uoči bolesti navalio kao mutav na oranje pa je malo bilo ostalo za posle korone.На жалост код нас су људи наопаки и онако су почеле приче да круже да сам готов да ми нема спаса и помоћи. Кад сам изашао на улицу за мало стампедо да настане од бежаније, доста њих се бојало и на телефон да ми се јаве.А и проблем је овде код нас мало њих има да би да раде поготово у трактору.