Svaka cast Nikola i dobro dosao na forum ljubitelja oraha.Već dve godine sadim orahe, ne zbog zarade niti prodaje, volim to kako boljka raste i napreduje, a orasi su svima korisni zbog ploda, planiram sve da ih rasadim po prirodi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaka cast Nikola i dobro dosao na forum ljubitelja oraha.Već dve godine sadim orahe, ne zbog zarade niti prodaje, volim to kako boljka raste i napreduje, a orasi su svima korisni zbog ploda, planiram sve da ih rasadim po prirodi
Na jesen planiram zasaditi par sadnica oraha za licnu upotrebu. Koje bi mi sorte preporucili i na kojem razmaku da ih posadim?
Ako je u pitanju Prijedor treba videti ima li nekog u komsiluku ko ima nesto od oraha i njegova iskustva vezano za mikroklimu , bolesti i uspeh odgajanja tj. npr. kako se izboriti sa prolecnim mrazovima koji su izgleda najveci problem u kasnijim * mukama* sa krckanjem oraha .Na jesen planiram zasaditi par sadnica oraha za licnu upotrebu. Koje bi mi sorte preporucili i na kojem razmaku da ih posadim?
Послато са SM-G800F помоћу Тапатока
Da nije podbarno u toj parceliBio sam pre neki dan do poznanika i on mi je pokazao nekoliko oraha koji su 6. godini koji se kompletno suse tj. list im prvo izgubi boju i potamni a onda i drvo postaje suvo. Ima nekoliko njih u razlicitim fazama i kao da ih je neko okupao totalom .
Da li je neko imao slicno iskustvo i sta bi moglo da bude problem.