Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Luka ti gledaj pa ga opravi ko Djenka kad ukljucis da ostanu samo digmiciMozda Neko zna cuo sam da se omamljivac za svinje napravi od MREZNOG TRAFOA is crno belog televizora , nasao sam crno beli tv pa bi da cujem iskustva
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Nemoj se mučiti i lupati glavu zabadava...Mozda Neko zna cuo sam da se omamljivac za svinje napravi od MREZNOG TRAFOA is crno belog televizora , nasao sam crno beli tv pa bi da cujem iskustva
Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока
Код мог мајстора нема тог проблема да остане крви у свињчету....да није проблем у мајстору?
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга
Ja sam majstor, bre !!!
Mislim da je do toga što kada mu zabodem u plećku, i pustim struju, ukoči se, pa onda par puta tako, i na kraju kad krmak pandrke, tek onda se pristupa činu klanja...
A šta da mu iscuri, kada je krmak "murtav" ?
Srce mu ne radi više, mož' ga samo obesiti negde ili nizbrdo ga namestiti da se nekako cedi ?
Rešio sam, i neću više s tu skalameriju, em što nezgodno zbog kabla, gubim autonomiju kretanja u toku klanja itd...
Koristim kapisle za onaj pištolj, kupim veće, za bikove, držim čvrsto s dve ruke između očiju krmka, i TUP, krmak pada na zemlju, koprca se normalno i očekivano ko što i treba kad ide s ovoga sveta, i fino kleknem kolenom na plećku i prikoljem, tj. pustim krv, koja lepo (i skoro sva) isteče i iscedi se...
S tim "pištoljem" možeš i u svinjac, više puta sam tako, kada su stavljali brnjice, pa krmcima ne mereš uturiti sajlu u usta, ili kada je svinjac takve konstrukcije (čitaj: sklepan) da od ostalih krmaka ne možeš ga čestito savatati...
Onda lepo TUP u čelo, prikoljem, sačekam, pa ga vučemo di god treba...
Kako ćeš sa tom strujom tako?
Ma gluporija....
Neću, i tačka...
A i da 'oću, više ne može, osim da zajmim, skalamerija je otišla po nabavnoj ceni, nek' se neko drugi zamlaćuje s kablovima i strujom uz ovu rabotu...
Nekad je bolje znati neg' imati izgleda.