Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Уколико су стварно оригинал бићеш задовољан,и немој само да ти их неки ''стручњак'' оштри,ја сам моје пред сезону мало дооштрио и сад само мало масат провучем,још увек бријају(буквално) ако се сетим сликаћу сталак за оштрење што сам правио.Stigli su nozevi,skroz sam zadovoljan nisu uopste losi.
ПОРКЕРТ машина?колико има обртаја на излазу редуктора?Sa strane motora na spojnicu sam samo žljeb izrezao tako da može da se prilagodjava prilikom rada
Hoću da uzmem oraniju od 90l. a sve emajlirane koje sam gledao nema veće od 80l.Pa imaš emajliran za 2800 i za 3200 din u Subotici, ja kupio pre mesec ipo
Ja imam dva okrugla, i zadovoljan s oba....Drugari,ima li kakve razlike izmedju pljosnatog i okruglog masata?trebao bi mi jedan za kucu.
Jel znaš koje su mu karkteristike? Ja planiram da napravim, moj ima 40 V izlaz. Ne znam koliko W i A, verovatno ima dovoljno.Koristimo ove elektro omamljivace. Nisam primetio da je meso krvavo.Mozda zavisi i od jacine struje. Ja imam stari stabilizator od televizora koji smanjuje napon i taman je.
Стабилизатор не смањује напон он га само стабилише,у Вашем случају је вероватно само кућиште искоришћено у том облику а сам трансформатор је ''премотан''Koristimo ove elektro omamljivace. Nisam primetio da je meso krvavo.Mozda zavisi i od jacine struje. Ja imam stari stabilizator od televizora koji smanjuje napon i taman je.
Када говоримо о овим условно речено старијим омамљивачима које и сами правимо за омамљивање товљеника се користи извор наизменичног напона у распону од 50-125V ;50Нz а јачина струје зависи и од масе саме животиње,рецимо за 50кг живе ваге треба стуја јачине 0.4А док за 300кг треба 2.4А,мада сам ја нашао и податак да не би требало бити испод 1.25А Максимално излагање струјном шоку не би требало бити дуже од 10 секунди.А код омамљивача новије генерације,да кажемо индустријских, напони су нешто вишљи као и фреквенција.Jel znaš koje su mu karkteristike? Ja planiram da napravim, moj ima 40 V izlaz. Ne znam koliko W i A, verovatno ima dovoljno.
Da li malo bacaka zadnje noge kad koristiš tvoj? To je onda idealan napon. Prave i sa 70 V mislim da se tad ukoči sav pa moraš da plališ-gasiš kako bi izbacio krv. 40-50 V je idealno. Rekao bih po tom što sam pročitao . Tek treba da probam.