Bi Zeleni
Član
Ja je omamim sekirom,kad se lepo udari nema da bezi
Dule moj teca na to stavi busilicu i tako radi
Dule moj teca na to stavi busilicu i tako radi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U potrazi sam za punilicom za kobasice, pa bi mi svaka sugestija dobro dosla
Protok vikovci izguglaj a ima ih na svakom vašaru i svakom pijacu po srbiji dobar jeftin i ima dijelovaU potrazi sam za punilicom za kobasice, pa bi mi svaka sugestija dobro dosla
Hehe, bio sam bas u Kristal goldu, i bas imaju u ponudi Protok Vinkovci...medjutim, ne preporucuju ih bas, jer kazu mi da hoce da puca ona ruka od spialtera sto drzi poklopac!
- - - - - - - - - -
Uglavnom preporuka je bila da trazim punilicu kojoj se potisna ploca kaci na obe strane.[/QUOTE
prijatelju kod mene svi imaju takve topove i rijetko se to dešava to samo ako ko sivonja stisneš kad je ladno meso a i ako se desi to košta 5 evra i teraj dalje
pre par dana sam klao kod paša i koristili smo elektro omamljivač samleli smo meso za kobasicu oko30kg i ostavili da prenoći ujutro kad smo hteli da punimo bilo je oko 3l sukrvice da li je do omamljivača ili je nešto drugo neznam ali kod običnog klanja to mi se nije dešavalo
ako moze da se pojasni ovaj vas rem za svinje nije mi jasno kako dizete svince,nevidi se .poz.Juče i danas isprobana mašina odradila 70kg mesa i radi super