Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta je razlika?To nije top za kobasice nego HIMARS.
Pa mogao sam i ja da uskočim sa 100 eura .U ovu može pola svinjćeta ta se strpaDa, da raketni sistem, spremam se za moguću ofanzivu.
Uzeli drugar i ja po pola, da imamo svoju stvar jer smo ipak profesionalci u tom poslu.On kolje jednog a ja 5 mučenika godišnje pa da uspemo da savladamo svu tu mesinu. Platili smo ga 280 e na kućnu adresu.
Onako sa strane da se ubacim . . .Najpoznatiji topovi haubice imaju domet do nekih 25km, a HIMARS raketni sistemi i do 80 km sa daleko vecom razornom moci.
Stvarno je sprava. Sad sto je malo materijala za nju morate malo pojacati. Dok je vas ima da vas sluzi.Da, da raketni sistem, spremam se za moguću ofanzivu.
Uzeli drugar i ja po pola, da imamo svoju stvar jer smo ipak profesionalci u tom poslu.On kolje jednog a ja 5 mučenika godišnje pa da uspemo da savladamo svu tu mesinu. Platili smo ga 280 e na kućnu adresu.
Kolega ne moras sve bas bukvalno.Onako sa strane da se ubacim . . .
Haubice i raketni sistemi nisu ista vrsta orudja pa ih ne bi trebalo ni upoređivati
inače kao manji sam uvek mesao grunjik i grojnik.Ne gornik, nego gronik.
Mi u selu kazemo "gr'onik" od grla, ovo "r" je kotrljajuce. Svako selo ima svoju gramatikuVukajlija je zajebancija. Gronik je pravi naziv.