SeljakizGrada
Član
E pa Vi ste EU,ima i jeftinije ja mislim da je pobjeda Goražde proizvodjač.Jučer sam kupio. Kod mene su 6 kn/kom što je otprilike duplo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E pa Vi ste EU,ima i jeftinije ja mislim da je pobjeda Goražde proizvodjač.Jučer sam kupio. Kod mene su 6 kn/kom što je otprilike duplo.
I manevarski metak nema zrno, pa se zove metak.U magnumu i nije metak nego kapisla da bi bio metak fali mu zrno.
Pa ga zovu metak,opet pravilan naziv manevarska municija.Ne može nikako da bude metakI manevarski metak nema zrno, pa se zove metak.
Kapisla je zapravo deo metka koji pali barutno punjenje. Zar ne postoji metak bez projekila?Pa ga zovu metak,opet pravilan naziv manevarska municija.Ne može nikako da bude metak
Jos manje moze da bude kapisla.Pa ga zovu metak,opet pravilan naziv manevarska municija.Ne može nikako da bude metak
Jel si siguranNije kapisla, kapisla je onaj deo crvene boje u koji udara igla
Ovdje se municija kupuje na malo drugaciji nacin nego u Srbiji, skoro pa k'o u Arizoni.Po definiciji je kapisla jer jelte služi da potera klip.Kao takvu je i prodaju bez ikakvog dokumenta i čak šalju brzom poštom
Probaj metak tako da kupiš
Ne, distrikt, kupovao municiju za malo-kalibar, znaci 5,56, tip pita samo hoces li ppu sa max. dometom od 1600metara, ili amerikanca od 2500m rasprskavajucu. Nema odobrenja, dozvole cak ti niko ne trazi ni licnu, k'o cigare da uzimas.Loncarima ?