Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja nemam dovoljno a dnevno izmedju 30-35 snesuОзбиљно, сваке недеље 40-50 комада продам, или колико скупим. То говори пуно о куповној моћи по селима. Јефтиније од тога не може оброк.
A ja čitam "neverovatna potražnja za komšijskim jajima".И баш коментаришемо, невероватна потражња за кокошијим јајима. Толико о куповној моћи грађа
istoooA ja čitam "neverovatna potražnja za komšijskim jajima".
Bože, moram malo da spustim loptu...
Moje su od 10 nosilja i petla domaceg nasadjene izlezene u inkubatoru i nose ko lude u tri dana 2 jaja po koki bude. Nisu u kavezu, na otvorenom su ceo dan, al hrana je malo skuplja, kukuruz+gebijev super i na to ozgo jos dodam 8% punomasnog griza i 15% tritikaleЛуле28, јесу ли то коке носиље или домаће?
Domace crvene,kupljene na vasaru u topoli...april mesecЛуле28, јесу ли то коке носиље или домаће?
Podvaljak ili cujeme ljude da kazu gornik....so,crvena paprika beli lukKolega Lule kakav je ovo specijalitet na predzadnjoj slici? Ide svinjokolj pa da isprobamo
PsNeko je ovde spomenuo "francuza" pohvala coveku