Sapatnik
Član
Некоме скупо некоме није. Јаја приватно 20 динара комад. Иде продаја као луда.
Према томе и није скупо.
Према томе и није скупо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas 18~20 din/kg klanje u polutke, onda sa preradjevinama mislim da je 45 al nisam jos pitaoPre koji dan u neki oglas na fejsu postavio covek da radi za 15 dinara po kg.
Zato je za oštrenje smrt... kad mi neko donese 3 komada tih smorim se.Taj je za kožuranje i sečenje čvaraka k'o grom.
Bolji je Dik?Zato je za oštrenje smrt... kad mi neko donese 3 komada tih smorim se.
I ja mislim da je korektnoOnda je u redu 100din samo dimljene je 60din onda klanje ispadne 40din
Kako te ne nervira da stalno tražiš kusur?jaja prodajem po 18din od kuce
Ne nisi me razumeo ... Govorim o obliku noža, ti koji su kao namenjeni za "dranje" su mnogo zahtevniji za oštrenje. A i dik isto pravi takve...Bolji je Dik?
a to da....nesporazumNe nisi me razumeo ... Govorim o obliku noža, ti koji su kao namenjeni za "dranje" su mnogo zahtevniji za oštrenje. A i dik isto pravi takve...
Inače ako izuzmemo oblik što su noževi teži za ušrenje uglavnom znači da su kvalitetniji.
Kad pojedeš 5 jaja možeš nešto raditi a sburekom moš čitati novine tako da jaja nisu skupa sprem ostalog.Некоме скупо некоме није. Јаја приватно 20 динара комад. Иде продаја као луда.
Према томе и није скупо.