Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za tu sirinu otkosa najbolji ti je popularni pauk, hvatas tri otkosa odjednom, uradis posao ocas posla. Preporucio bih ti kuhn ili fahr, a cene im se krecu od 700-800e.Kupio buh rasturač sena (otkosa ) e sad pitanje je koji naj bolje odrađuje posao ? Kosim sa sipovom kosačicom 165 , a radi bržeg sušenja i skupljanja bi uzeo rastresač ili ako bi imalo kombinovani da rastura i posle da skuplja bilo bi pun pogodak .
Nemate vi "PRAVU EKIPU"!!!!!!Boga mi i za krkanluk teško iskupiti ekipu, čudno neko vreme došlo...
Ja imam fahr-ovu balerinu za skupljanje, a rodjak rastresač neki kuhn-ov, tri otkosa hvata. Sunce nam stoji pod drvetom, nije skoro kačeno za traktor..
Za te kombinovane nisam baš čuo neke reči hvale.
Ima i kod mene jedan ovakav rasturac/sakupljac mislim da je PZ,stoji dugo ne radi polomljena je ovj bubanj sto se prsti okrecu oko njega kao odbojnik dodje od neke plastike je ne moze da se nadje stara masina. Ja ovo ne bih kupovao bolja ti klasicna balerina, veliki je izborDa li se neko susretao sa ovakvom balerinom.Kakva su iskustva.Imamo u planu da je kupimo ako cena bude odgovarala.