milos.jovic.140
Član
Ljudi da li neko ima iskustva sa onim suncem(grabljama) od imt boljevca koja ima 8 ili 9 radnih tela?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove balerine rade dobro gdje je njiva ravan gdje nema uvala, nekako mi je sporija od sunca sa suncem brze mozes voziti.
Zombie ja na mojoj nikad nisam nabio tu zavesu, ne vidim razliku u radu, ne baca ga dalje nego sto bi trebalo, a balerina je identicna. Kuhn.Skupljanje sijena sa Kuhn balerinom, kao što vidite zavesa je budževina ali radi posao samo tako
Kod mene opet sasvim druga prica. Imam je 6 godina i kosim do 30 ha godisnje. Samo menjani nozici. A sta sve nije kosila. Jagode na bankovima, nekakve ruze gde nije uspelo kalemljenje, sadnice visnje debele kao palac koje je covek upilio za prodaju pa mu se posusile, kukuruziste iza beraca kad ima dosta trave pa posle izbaliramo za ovce. Svasta nesto sto i nije za kosenje da ne cuje zlo. U jednoj zakorovljenoj njivi sama ostruga i samonikli borici debljine 3-4 cm samo malo zadrzim na kvacilu i kosi i borice.Potpisujem. To sam osetio na svojoj kozi.