alen1972
Član
Svi kazu, kod mene isto sve radi ali je kod mene odradio tek 10-15rc, ne znam sta je kod prethodnog vlasnika bilo, a sad ima 420rc. Izvinjavamo se za ovaj
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa koliko ti noževa treba i do koje cene?
Ima da se nadje i za te pare, posto kod nas to retko ko koristi, a ima ih koje stoje ljudima... Naletao sam na prikolice po tim cenam, al tada mi nije trebala...E za te pare tesko da bilo sta možeš naći, ja sam moju platio 650e ali u BiH i dok sam je uvezo odrali me na carinu pa me izašla još toliko. Oko 1000 su one sipove sa 4-6 noževa, a bila je jedna pottinger nedavno na oglasima sa 24 noža i bila je 1500e, i to je po meni bas povoljno jer njih nema po oglasima slabo onih koje imaju 20+ noževa, obično su preko 2000e
Pa ne znam, za te pare tesko, možeš neku stariju do 10 noževa, ove preko 20 noževa sigurno nema na tu cenu.Ima da se nadje i za te pare, posto kod nas to retko ko koristi, a ima ih koje stoje ljudima... Naletao sam na prikolice po tim cenam, al tada mi nije trebala...
Za 1500e pa na gore imas senazne silo kombajne, a njih ne mozes porediti nikako sa samoutovarnom prikolicom pogotovo onom sa 10 nozeva. A jos ako radis 30 prikolica senaze godisnje onda imas svakako racuna dati vise novca i uzeti senazni silo komb.