Oprema za seno i senažu

Za 539 idealna kombinacija. A bala je taman dovoljna da krava ima za užinu, dok ne dobije pravi obrok :osmeh:

Tako u paketu je sigurno skuplje od 539.. :)
"Rapid" iz G. Milanovca je počeo tako nešto slično da pravi, baš je bilo prilagodjeno za fergu, pravili i motalice. Kada sam ih pitao na prošlogodišnjem sajmu u KG, rekoše da su odustali pre nego što su je doveli do savršenstva...

"Rapid" iz G. Milanovca je počeo tako nešto slično da pravi, baš je bilo prilagodjeno za fergu, pravili i motalice. Kada sam ih pitao na prošlogodišnjem sajmu u KG, rekoše da su odustali pre nego što su je doveli do savršenstva...
Balirao jedan letos u blizini sa Rapidovom,70ari su radili dva dana.Nesto mnogo sporo ide,inace na izgled balice su lepe,natovare dvojica,ovde je tovarila zena i covek.
http://www.rapidgm.co.rs/Roto-presa visokog pritiska RP-810.html

Nesto mi se tu ne slaze sa ovim podacima: [TABLE="width: 350"]
[TR="bgcolor: #999999"]
[TD="width: 180"]Tehnički podaci [/TD]
[TD="width: 97"]RP-810[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dužina mm[/TD]
[TD]2120[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #CCCCCC"]
[TD]širina mm[/TD]
[TD]1540[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]visina mm[/TD]
[TD]1400[/TD]
[/TR]
[TD]veličina bale mm[/TD]
[TD]Ø 650x810[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]masa bale kg[/TD]
[TD]70 - 150[/TD]
[/TR]
[TD]radni zahvat mm[/TD]
[TD]1200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kapacitet[/TD]
[TD]1.2 ha/h[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[h=1]Ali je skupa 4000 eura....[/h]

Kolega jel mozes da mi pogledas koji je broj telefona tog sto prodaje prikolicu, ja otvorim oglas i kliknem da mi prikaze broj ali nece... Mozes i na pp da mi posaljes.

- - - - - - - - - -

Nasao sam broj.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png

Nasao sam samoutovarnu prikolicu marke Bauer, mogu da je uzmem za 400 evra... E sad ovako, prikolica 10 godina nije koriscena, ali je garazirana. nije trula, drvene stranice.... Nema kardan, fali par pika prstiju i kaisevi da se promene... Nema nozeve, ali gazda kaze da ima nosace samo treba nozevi da se namontiraju... Jel zna neko gde ti nozevi mogu da se nabave i jel uopste mogu da se postave ? I koliko oni kostaju, ne znam koliko moze da ima nozeva....

Pogledacu,a nije to ta guma Ivann isti je dezen sare ali dimenzije ne odgovaraju. Milanche sutra zovem da pitam hvala :)

I meni bi trebala guma za sakupljac 3.50-6 ne znam moze li da se stavi guma od običnih rucnih kolica ili moram orginal da trazim?

Nazad
Vrh