Oprema za seno i senažu

Auuu odlicna stvar,extra stanje.Koja snaga traktora treba za ovu masinu?Koliko si platio?

jako sam zadovoljan ako bude radila kao što izgleda biće super.snaga traktora za pogon stroja ne treba velika čak ni 60 hp ali je jako teška i treba bar 577 da je ne bi odizalo traktor.sama prikolica je 2500kg s tim da je većina tereta naprijed.a cijena je 1700 eura s tim da je on dovezao nudio mi za 1600 ako sam dođem,inače je tražio 2100e

Ne mogu da verujem,to je izuzetna cena.Koliko bi trebalo sitno da secka masu,jel sa njom ako radis nije potreban senazni kombajn ili ipak treba?

sa ovom ne treba ima 32 noža i spada u profi prikolice za sjenažu.siječe ispo 5 cm

- - - - - - - - - -

a povoljna je zato što se to kod nas iz nekog razloga uopšte ne traži i niko je nema u čitavoj okolini ima 2-3 ali bez noževa ovo je prva takva sa noževima+kod mene niko nikad u selu nije radio sjenažu

trebalo bi nijedna druga koju sam našao nije imala više od 24 noža dok ni tip koji je uvezo nije znao koliko ima reko nema veze idem da vidim,kad sam došao na moje veliko zadovoljstvo prikolica je bila bolja i opremljenija i očuvanija nego što sam računao.znači sve što je na njoj je originalno

- - - - - - - - - -

jedino što planiram da dodam je klip za pregibnu rudu ima pripremu za to samo treba klip

hvala,da on će da je vuče a sad sam zakačio samo da vidim jel sve radi kako treba,ali ako vrijeme krene na bolje planiram sjenažu od lucerke i ječma odma poslije 1 maja tako da nismo daleko od posla

poslije njega imam ozimi grašak sa nosačem pšenicom i to imam pokuse za os institut pa ćemo raditi sjenažu oko 20.05 pa ćemo vidjeti kako će se uklopiti stočni sirak

Postovane kolege molio bih za pomoc,otiso mije tanjirastokonusni zupcanik na khum sakupljac pa me interesuje dali neko od vas zna gde bi mogao da nabavim nov.Molio bih za broj tel nekog distributera rezervnih delova ili prodavnice unapred hvala.

Probaj kod ovoga 063/8057 910,Dragan Pajkic Jesenje kod Aleksinca.
Samo odmah da ti kazem,covek je totalna budala i kreten.Ako nesto kosta u prodaji 100din kod njega je 150.On nesto pravi sam,nesto porucuje iz Vojvodine,nesto rastura od starih masina.Neka ti bude zadnja opcija.

Izgleda da jedini imam pozitivno iskustvo iz saradnje sa Draganom,od njega sam kupio poljsku kosačicu bila je za 200 eura jeftinija kod njega poslao je u Temerin svojim kamionom gde sam je preuzeo ispao je prema meni baš korektan.

Malo je takvih,izgleda da su mu bile hitno potrebne pare.Ja sada da neko kaze ima milion masina za 1euro necu vise nikad otici ni da vidim sta ima a kamoli da kupim.

Juce sam bio kod Pajkica u jasenje, za strica trazili okidac za presu Case 220, njemu prosle godine puklo usled loseg uzubljivanja.
Niko nije imao taj deo posto su retke te prese i gde god da smo svratili da pitamo i da pogledamo svi su zvali njega i kad smo stigli kod njega ladno covek kaze 150 eura.
E sad znao je da nema niko,a i cak danm pre toga kad ga je stric zvao nije hteo da mu kaze sa sigurnoscu dali ima ili nema, nego dodji do mene

Nazad
Vrh