Oprema za seno i senažu

Pa da ja trazim nesto slicno ovome sa snimka od pre 3 poruke..samo kolko ja vidim ta masina nema sunce u sredini pa ostaje neprevrnuta masa po sredini pa onda kada ide presa ako se pike nepuste skroz dole ostaje a imt ove kao sto su te za 2000 evra imaju to sunce u sredini pa sve prevrnu ali po mom misljenju to je suluda cena za tu masinu i nije mi jasno sta na njoj ima za te pare zato bi ja od dvoje svojih grablji sastavio jedne takve ako bi nasao neku skicu ili sliku kako izgleda prednji deo grabulja i pod kojim uglovima sunca treba da stoje...

Zna li neko dal se moze namestiti vucena grabulja sa 17 sunca odnosno 8 levo 8 desno i jedno u sredini mislim da bi takva grabulja bila taman za 892 a da bi redovi bili malo veci masivniji al welgerica 61 bi se izborila sa tim

Pozdrav za sve forumase! Teba mi vas strucni savet! treba da kupim balerinu za sakupljanje sena,pa me interesuje sa kakvim reduktorom kupiti,uljnim,suvim? ili jos nesto sto bi ste mi rekli,da povedem racuna prilikom kupovine na sta treba obratiti paznju! sve u svemu koje su najbolje i sta kupiti? radi se o velicinama 2,4m 2,6m....... trenutne cene od 600e do 1000e zavisi od stanja naravno koliko para toliko muzike! unapred zahvalan :bravo::osmeh:

No jel neko sazno neki kontakt ko bi nam mogao uvesti one vrece za silazne bale? Zvuci zanimljivo i ne tako skupo za pokusati :)

Malo ne razumem ovaj skupljac kako se sa njime radi???? Jer kad se nakupi jednostavno podigne i ostane gomila???? Ne vidim drugi nacin da se napravi red???? :sta:
To je sluzio u doba kad je bilo malo presa,samo da se skupi pa rucno tovari u refuzi.

- - - - - - - - - -

Mislim da ih je Panonija proizvodila i sa strane su imale po jedan tocak fabricki.
Ove kao na slici nemaju tocak,u selu ih ima dosta jos uvek ali su kod svih bacene jer to je prevazidjeno,ali niko se neseca ko ih je proizvodio.Ja sam ih kupio da skupljam granje posle orezivanje voca i za to su ekstra,pa me bas zanima ko je proizvodio ove grabulje.

Jel to znas pouzdano ili mislis da je Lemind.Kod mene u selu su svi zardjali pa se nevidi,na ovom kod mene je bila kao neka nalepnica sa desne strane ali je ostala kao neka tuzna uspomena da je bila tu,tako je i kod ostali.Sta pise nevidi se.

moram da se pohvalim danas kupljena mengelica u odličnom stanju sa 34 noža za sjenažu i 33 kubika

tek u srijedu dolazi pa onda slike a aldumaš je već od danas

- - - - - - - - - -

pošto sam kupio navedeni stroj a o stroju ni ja ni niko u mojoj okolini nema pojma ima li neko da mi objasni kako to radi znači postupak utovar ,lanci na podu kojom brzinom i tako to

- - - - - - - - - -

jel moguće da niko ne zna

juefib.jpg
1piej5.jpg
296hy1j.jpg

- - - - - - - - - -

2vxljk9.jpg
2heaseo.jpg

evo obećanih slika

Nazad
Vrh