igordulic
Član
Kao one vrece za stvari sa usisivacem da se izvuce vazuh.Sad samo fali jedan jednosmeran ventil na dzaku da se izvuce vazduh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kao one vrece za stvari sa usisivacem da se izvuce vazuh.Sad samo fali jedan jednosmeran ventil na dzaku da se izvuce vazduh.
Za 2000 verovatno pravi i sir, ja sam nasao nesto jeftinije SUNCE 400 eur, mislim da salju brzom postom za neke male pare:
http://www.poljomarket.rs/kategorija/24-prikljucne-masine[/QUOTEdruze izvini sto te prozivam ovako,a jel znas koliko kosta brza posta po kolimetru ili?
- - - - - - - - - -
nasao sam izvini
To je sluzio u doba kad je bilo malo presa,samo da se skupi pa rucno tovari u refuzi.Malo ne razumem ovaj skupljac kako se sa njime radi???? Jer kad se nakupi jednostavno podigne i ostane gomila???? Ne vidim drugi nacin da se napravi red????
Ove kao na slici nemaju tocak,u selu ih ima dosta jos uvek ali su kod svih bacene jer to je prevazidjeno,ali niko se neseca ko ih je proizvodio.Ja sam ih kupio da skupljam granje posle orezivanje voca i za to su ekstra,pa me bas zanima ko je proizvodio ove grabulje.Mislim da ih je Panonija proizvodila i sa strane su imale po jedan tocak fabricki.
moram da se pohvalim danas kupljena mengelica u odličnom stanju sa 34 noža za sjenažu i 33 kubika