R
rad78
Guest
30cm zahvat 12 coli , 35cm 14 coli
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni vise lici na OLT-a 3x30?Da li je ovo posavac niski 3x30 i koliko ovo realno može vredeti?https://www.kupujemprodajem.com/big-photo-15830935-2.htm
Kaže čovek da je OLT Slavonac 3x30cm da mu je rama IMT,i da je klirens nešto između niskog i visokog?!!?Da li poznavaoci ovih plugova mogu nešto više reći kako su se pokazali u praksi ovi plugovi ,kakvi su konstrukcijski ,kako se vuku i zaoravaju biljne ostatke?Meni vise lici na OLT-a 3x30?
Traži za njega 350eurJel cena tog pluga 260e? Ja sam se zainteresovao bio za taj plug ali brzo odustao.
Mirko žao mi je što si tako prošao, a ljudi ima svakakvih..Nisam išao da vidim plug,cena me odbila a svega sam 23km udaljen od Bačkog Jarka .Možem mi reći samo u kakvom je generalno stanju taj plug pošto matori očigledno laže a meni ga nahvali petererano...Plug je 3x30 niski klirens!!!,ja sam isao da ga kupim,prodaje ga jedna matora vucibatina koja laze preterano.Prvo rekao cenu 240 eura zadnja,kasnije kad se stiglo u NS 300,a kad sam stigao do njega 350,sva sreca sto je mator inace mi to resavamo na drugi nacin
Plug je 14 coli i ovaj plug ima dobru piramidu ali slabe grede i noge sto drze glave.Interesantno je sto su stavljali glave 755-756 na plug 14 coli pa raonik zna da ne poklapa celu brazdu,ostane deo neuzoranog izmedju glava.A koliko ovaj može da vredi?
Gnjavi me tetka da ga prodam jer njoj ne treba,teča se preselio u večna lovišta,a ja nikako da uhvatim vremena da ga okacim u oglase a i nzm koju cenu da stavim. Plug je kupljen nov 89-te i nije nešto puno radio jer se površina zemlje smanjivala iz godine u godinu. Plug nije krivljen,varen..... Ako neko ima predstavu,neka kaže koliko vredi ili nek napiše u pp.
Pa treba samo duža noga i dobiceš visoki.Ne sumnjam ja u kolegu Ćiru svašta je on već nešto prepravljao