MONTOYA
Član
Kako bi namestio piramidu da je 5 brazdi plug
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kod mene na 5-to braznom eberhadt-u gornja tačka kačanja gleda tačno po sred nosača druge glaveOvo nije 5 brazdi plug...
Postoje na forumu izracuni za uklapanje vucne sile traktora i linije otpora pluga. To mi u zivotu ne treba svaki dan, pa ni ne znam na pamet. Netko pametniji od mene je to izracunao.
Ne valja ni kod cire, ali je opet bolje. Tocka kacenja ide u liniju otpora pluga, na dvobraznjaku je izmedju prve i druge brazde, kao kod cire a on je dodao trecu glavu, pa bi po nekom pravilu trebalo pomaknuti i trecu tocku na srednju brazdu...
Krajisnik je napravio kardinalnu gresku sto nije ispostovao geomatriju pluga a puno je truda ulozio da ga lijepo sklopi. Istina je da treca tocka treba doci na "otprilike" sredinu osovine ali ti si Krajisnik promasio geomatriju kompletne piramide. Trebao si trecu tocku nastimati na drugu brazdu i prema tome i montirati osovinu na plug. Nisi poslusao pa si ofarbao plug. rezat ces ga i piramidu ces morati pomicati u stranu kompletnu. Prije probe NEMA farbanja