Vlad_progressive
Član
Obavezno snimajte video kada budete probali pa da vidimo svi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa trebao bi da ga vuce t40 sa lakocom.Kolega Bobo pomeren je skoro 30 cm ka vratu brazde broj dva.Inace ovaj plug je kopija nemackog pluga koji sam imao na raspolaganju da gledam celo vreme uz jos tri trobrazna pluga koji stoje kod komsije koji se bavi time evo vec 45 godina.Prvi put sam stavio u profil oltov na sred pluga i video sam da je napravljena greska kao sto si mi i rekao i pomerio sam na poziciju koja je identicna plugu koji sam prekopirao.E sada kad je dosao taj kovaac Danilo poznati Likac u moju garazu prvo sto me je pitao zasto sam to dirao jer je video predjasnje stanje.Rekao sam mu zasto sam pomerio da je sila otpora na drugoj brazdi.Onda on kaze da je to apsolutno nevazno ali ajdemo kod mene da vidis da se sam uveris.Video sam taj svapski crveni sa tri brazde i tako je sada kod mene.Onda odemo do drugog trobraznog on ima te upore i na drugom i na trecem.Potom odemo do treceg koji nema ni jednu vec je masivan onaj deo gde se kaci topling nedaj boze mislim da je gusano kuciste.On kaze ako si vec odvarivao ono trebao si tu sipku da zakacis na trecu brazdu i miran si ceo zivot.A kaze ako bezi plug iz brazde ili ide jako u brazdu to nikad nece biti do toga.Kaze da sam dzabe odvarivao vec zavrsen posao ali verujem da ovaj plug mora da ide kao zmaj kako mu ja kazem.Uostalom on mi radi raonike i on mi garantuje za ono sto sam ja pravio-nemam razloga da sumljam u njega naprotiv verujem mu sto posto.A razultate ce on da prati tj da idemo na probu skupa.Razmak je 3x26 cm
Greskaznam da nesto ima.
Zivi bili pa videliKrajisnik, nisi ti mene skontao i ima da ga rezes i varis ponovno... Nije UOPCE bitno gdje se upora drzi za gredu pluga, to moze biti bilo gdje na gredi. Bitne je geomatrija trotocja u obziru na centar otpora svih pluznih tjela...
Garantiram ti desnom rukom da s ovim plugom u kakvom je sad stanju orati NECES, pokazat ce ti se i samo zasto... Prednja brazda ako bude hvatala ista ili nista, pazi sta ti kazem. Jedva cekam video iz probe...