Okupljanje za kraj 2016

Stvarno dobro druženje, a i klopa vrhunska, a o Branku ne treba trošiti reči :ppozdrav: Inače sve pohvale i poštovanje za člana Tine :ppozdrav: Jedino mi žao što nisam mogao duže ostati...
 
Ma neee..niste vi muzikante razumeli,oni su brzo otisli da uplate njihovu kaznu za prolazak kroz crveno da ne bi morali da budu u mitrovici sa nekim clanovima nasim koji su juce dobili kaznu za brzinu..samo jedan mali nesporazum,al vratice se oni..

- - - - - - - - - -

Jes da je malo malaks'o al ga je opravio svaka mu cast..bas dobar izduvni vetil..i bicemo gosti opet samo nek zove..hvala lepo molim lepo..
 
Ajde i ja da pohvalim clana malaksao na organizaciji.Sremac ja turio kaznu u tamburu.Muzika losa,trazio sam pesmu od dare bubamare,dodirni me i ne znaju da pevaju
 
Al zato od Legendi rasturaju pesme. :haha: Zbog tebe sam mnoge zore dočekao,refren u trajanju od 4 min. :haha: Mislili da su svi bili pijani pa teraj u krug.
 
Prvo bar jednom dodji kolega, za tamburase se ne jedi.
Za druzenje sam uvek, ali ovi moji Kikindjani bas nisu zainteresovani, a sam da idem nekako mi smor kad u startu nikog ne poznajes. Sto se tice tamburasa reko ajde da pomognem mada mi ih je preko glave. Da li znas sta je sa nasim kolegon Dusko58 odavno nije aktivan a znam da je imo neke zdravtvene probleme?
 
Duško je u redu.Živ i zdrav čovek.
Inače glavnog organizatora napali lavovi noćas i nisu prestajali da ga dave skroz do jutros.Hoće da ostane zadnji u kafani.
 
Ja sam voleo da idem i uvek sam dolazio,ali od kad je na najpametniji postao,nemam uopste zelju da ga srecem.
 
Al zato od Legendi rasturaju pesme. :haha: Zbog tebe sam mnoge zore dočekao,refren u trajanju od 4 min. :haha: Mislili da su svi bili pijani pa teraj u krug.

Eee a nisu videli da smo nas par popili bar 20 bokala soka,ovog americkog sto prsce u nos..pa ne damo se mi prevariti tako lako..a boze pomozi bilo je i ovih,da ne kazem drugih junaka..
 
Nema nam organizarotra, izgleda da pomaze zeni da opegla ves, jer je i ona njemu pomogla da opere sudje od jutros. :osmeh:

Coci bilo je juce dosta ljudi koji su prvi put dosli i nikog nisu znali, na kraju samo sto kuci nisu vodili jedni druge. :ppozdrav:
 
Tamburasima sam rekao kad zavrse sa Progarom da ih vodim u Dobanovce kod Ilica,verovatno su zato uvatili maglu
 
Nazad
Vrh