Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja

Ona se vec jednom kotila ali ne kod mene,ja kad sam je uzeo bila je skotna pre 5-6 dana pa je mozda zbog transporta ili promene kaveza,mesta odbacila mlade!
Imala je i hrane dosta i dosta vode!

Ona se vec jednom kotila ali ne kod mene,ja kad sam je uzeo bila je skotna pre 5-6 dana pa je mozda zbog transporta ili promene kaveza,mesta odbacila mlade!
Imala je i hrane dosta i dosta vode!
Moguce da je do toga, ali nikad ne ostavljaj bez vode zecicu. A sta je bilo sa tim jednim(poslednjim)koji je sinoc bio ziv?

Pari je ponovo, ako je već othranjivala mlade, othraniće opet, dešava se to. Ja sam jesenas doneo kući skotnu ženku (prvu nakon 10 godina pauze u kunićarenju) i okotila mi je 11 mrtvih. Posle toga se 2 puta kotila, evo baš sad izvodi jedno leglo.

Evo moja dva okota pre dvadesetak dana...
Panoncai 11 malisana

dscn2909.jpg

Kalifornijski 6 malisana

dscn2929.jpg

Dobio sam dvoje zeceva, zeca i zecicu, bili su zajedno u kavezu do 05.03, kada sam video cupe u cosku i zecice, zeca sam odvojio.Nov sam, pa me zanima kada opet treba da ih sastavim da bi se zecica parila.

- - - - - - - - - -

Sada sam procitao da moze na dva dana od kocenja.

Ako misliš na ono to sam ja napisao, to je bio savet za ženku koja je ostala bez mladih. Mogu se one pariti 2 dana nakon koćenja i ka dimaju mlade, ali je vek trajanja takve ženke jako mali.

Ako misliš na ono to sam ja napisao, to je bio savet za ženku koja je ostala bez mladih. Mogu se one pariti 2 dana nakon koćenja i ka dimaju mlade, ali je vek trajanja takve ženke jako mali.
Da, na to mislim.Koliko, onda, dana po kocenju je najbolje.Ne znam nista o zecevima.

Nazad
Vrh