S.Tomasevic
Član
Druze je l' ti zenka imala vode i hrane? I sta je sa tim jednim?Na zalost od 7 komada ostalo samo jedno,videcemo do ujutru i to mada sumljam!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze je l' ti zenka imala vode i hrane? I sta je sa tim jednim?Na zalost od 7 komada ostalo samo jedno,videcemo do ujutru i to mada sumljam!
Moguce da je do toga, ali nikad ne ostavljaj bez vode zecicu. A sta je bilo sa tim jednim(poslednjim)koji je sinoc bio ziv?Ona se vec jednom kotila ali ne kod mene,ja kad sam je uzeo bila je skotna pre 5-6 dana pa je mozda zbog transporta ili promene kaveza,mesta odbacila mlade!
Imala je i hrane dosta i dosta vode!
Da, na to mislim.Koliko, onda, dana po kocenju je najbolje.Ne znam nista o zecevima.Ako misliš na ono to sam ja napisao, to je bio savet za ženku koja je ostala bez mladih. Mogu se one pariti 2 dana nakon koćenja i ka dimaju mlade, ali je vek trajanja takve ženke jako mali.
Hvala!Posto mi je zec odvojen, da li da zecicu prebacim kod zeca ili da zeca ubacim kod zecice.Da li moze da se desi da pobije male?Mozes je pariti 14-i dan, a mozes i posle mesec dana.
Hvala na odgovoru.Uvek ženka kod mužjaka, nikako obrnuto.
Moze da se desi, cim se pari, prati je nekoliko dan, i uvek nek ima vode.Hvala!Posto mi je zec odvojen, da li da zecicu prebacim kod zeca ili da zeca ubacim kod zecice.Da li moze da se desi da pobije male?