Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja
Jeste, ovo mi je treci put da radim tu kombinaciju, prethodna dva sam bio zadovoljan.
Pario sam i jednu panonku za novozelandskim, nemam mog muzjaka, a nisam hteo da idem do komsije po ovom vremenu, videcu kako ce se to pokazati.
Pit druze,kad se dobro ispeku u rerni,prelijes sa 2-3 deci belog vina,poklopis da odstoji jedno 15-tak minuta i ima da mirise ko dusa. 100 % ce se dobro pokazati- nema greske!
Au...brateee....vidis o tome nisam razmisljao Ja sam probao kombinaciju kalifornijski muzjak x hajkom zenka i nije uopste lose ispalo.Bilo je 8komada,svi isti "ko pod indigo"- crne usi,sapice i njuskica,s' tim sto oko crne sare na nosu ima pravilan siv okvir. Klao sam ih sa tri i po' meseca i tezili su ocisceni od 2-2,5 kg.
Drugar bas steta,verovatno je dozivela neki stres pa se zato nije ocupala...
A evo mog rekorda odkako drzim kunice 14 malisasnaima par sitnijih...sto je i logicno,nisam hteo nista da sklanjam,a ako su do sada preziveli nadam se da ce izvuci svi!!!
Pravi lepotani,Drobac. Meni se sinoc okotila jos jedna,mesanka Oanonac x M: hajkom. Za koji dan cu da slikam ili ako budem umeo da snimim i postavim link sve moje malisane. Ima ih kamara,5 okota i sesti bi trebalo da bude 17.2.