Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja

Ipak 8 komada. :)

DSC08108_A_zps92c51cf1.jpg

DSC08110_A_zps7da151c9.jpg

Nov. beli (otac) i kal. beli (majka) je odlična kombinacija za meso, koliko sam čuo.

Jeste, ovo mi je treci put da radim tu kombinaciju, prethodna dva sam bio zadovoljan.
Pario sam i jednu panonku za novozelandskim, nemam mog muzjaka, a nisam hteo da idem do komsije po ovom vremenu, videcu kako ce se to pokazati.

Pit druze,kad se dobro ispeku u rerni,prelijes sa 2-3 deci belog vina,poklopis da odstoji jedno 15-tak minuta i ima da mirise ko dusa. 100 % ce se dobro pokazati- nema greske!:ppozdrav::haha:

Au...brateee....vidis o tome nisam razmisljao :haha: Ja sam probao kombinaciju kalifornijski muzjak x hajkom zenka i nije uopste lose ispalo.Bilo je 8komada,svi isti "ko pod indigo"- crne usi,sapice i njuskica,s' tim sto oko crne sare na nosu ima pravilan siv okvir. Klao sam ih sa tri i po' meseca i tezili su ocisceni od 2-2,5 kg.:ppozdrav:

Evo i mojih prinova mješanci stari 10 dana
attachment.php

Mješanci bečkog plavog mužjaka i kalifornijske ženke stari 28 dana još očekujem dva legla od ženka koje sam nedugo pario :ppozdrav:
attachment.php
attachment.php

Moja jedna se upravo okotila, ima 6 komada, 5 živih.

- - - - - - - - - -

Danas je jedno iznela na sisi, pa se smrzlo, baš sam se ske*ao.

DSC08373_A_zps1f12e82f.jpg

Ovo su malci stari 15 dana.

DSC08349_A_zpsb7e2d402.jpg

DSC08359_A_zps6f0c915e.jpg

I ponosni otac (zajedno sa gazdom :haha: ).

DSC08224_A_zpsf7a6ea66.jpg

Svaka cast kolega. Meni se juce okotila hajkomka,cim uslikam postavicu na forum. U naredna tri dana bi trebale jos tri da se okote.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Evo obecanih slika.
2lt6hx0.jpg

- - - - - - - - - -

Evo od bele hajkomke.
24phpfq.jpg

- - - - - - - - - -

Ovo je od mlade panonke (5,5 meseci).
2jbv22u.jpg

- - - - - - - - - -

Evo je ponosna mama.
2mqom1f.jpg

- - - - - - - - - -

Ovo su mi hajkomi,stari mesec i po' -buduce sunkice :osmeh:
10hn0bk.jpg

- - - - - - - - - -

14wg01y.jpg

- - - - - - - - - -

Juce sam nazalost imao peh...jedna mi se okotila a nije se ocupala-10 komada,svi se zaledili :sta::sta:
sy8oqw.jpg

Ovo mi se jos nikada nije dogodilo ??

Drugar bas steta,verovatno je dozivela neki stres pa se zato nije ocupala...
A evo mog rekorda odkako drzim kunice 14 malisasna:osmeh:ima par sitnijih...sto je i logicno,nisam hteo nista da sklanjam,a ako su do sada preziveli nadam se da ce izvuci svi!!!

dsc0803.jpg

Mama Panonka
Tata Kalifornijski...

Pravi lepotani,Drobac. Meni se sinoc okotila jos jedna,mesanka O:panonac x M: hajkom. Za koji dan cu da slikam ili ako budem umeo da snimim i postavim link sve moje malisane. Ima ih kamara,5 okota i sesti bi trebalo da bude 17.2. :ppozdrav:

Au,kolega, ovaj video mi je razgalio srce!Samo teraj dalje ovako,svaka čast.Kavezi funkcionalni,higijena na zavidnom nivou...:osmeh:

Evo ponosene mame koja doji 14 malisana i uopste joj nesmeta so sam je slikao:osmeh:

dsc0795.jpg

- - - - - - - - - -

A i evo 2 nova okota od 2 panonke jedna je parena sa panoncem a druga sa kalifornijskim muzjakom...

13.02
dsc0806.jpg

13.02
dsc0813.jpg

Okot je bio samo pra sati razmaka izmedju zenki!!!

Nazad
Vrh