Odg: Koćenje- broj malih - fotografije legla - odgajanje do odvajanja

Nadam se da hoce lepo napredovati...do 18.06 ocekujem jos tri zenke da se okote pa cu videti sta ce da bude od toga :D

:ppozdrav:
Evo juce mi se okotila jos jedna zenka kalifornijska ima oko 6-7 komada ne znam tacno...a danas ocekujem da mi se okoti jos jedna zenka mesanka ,nadam se da ce se okotiti :D ...postavicu slike ovih dana

picture-006.jpg

[h=2]Malisani stari 10 dana 12 komada o leglu.[/h]

Poslednja izmena od urednika:
Hvala poni oni sad imaju mesec ipo sutra cu ih slikati pa cu postaviti sliku.

- - - -
picture-020.jpg
- - - - -
picture-015.jpg

Sada se koti moja panonka do sada sam izbrojo 9 kom,vidićemo dali će biti još ili je to sve.
uskoro slike.
veliki pozdrav svima!

c2a51100.jpg

- - - - - - - - - -

Posle dužeg vremena i kod mene napokon okot. Malci su kombinacija panonca i hajkomke.Inače prošli okot mi je ova zečica odmah posle koćenja izgazila celo leglo.Na savet Sladje data joj je još jedna šansa, za sada je ok.

- - - - - - - - - -

Sladjo:ppozdrav:

Ja malo napravio pauzu, krecem sa parenjem za desetak dana...
Imam nekih dvadesetak mladih 8-9 nedelja stari, slabo napreduju...skroz slabo jedu, vazda su u lezecem polozaju..vodu piju ko blesavi, valjda ce i ove vrucine brzo proci...

Danas iskoristio ovo "zahladjenje" pa sam pripustio 3 zecice, prethodnih dana nije bilo sanse da zekan bilo sta uradi cak ni ujutru. Videcemo za mesec dana je li uspelo.

Danas mi se okotila kaliforniska zececa,pripustio sam je sa nepuna 4 meseca mislio sam da se nece ni okotiti ali eto okotila se...uparijo sam je sa patuljsati zecom onako iz zezanja pa cemo videti na sta ce da lice ako ostanu zivi....:D

evo ovo im je tata :D
Bez uvrede ali ja ruznijeg zeca nisam video :D :D

Nazad
Vrh