PetarMakce
Član
Meni se danas okotila mesanka Beckog plavog i kalifornijskog.Ima 17-19 komada...Sta da radim,da li da ih sve ostavim ili da neke uklonim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoj ni da citas to je sramota. Lakse je sto puta pitati nego jednu stranu procitati.
Meni se danas okotila mesanka Beckog plavog i kalifornijskog.Ima 17-19 komada...Sta da radim,da li da ih sve ostavim ili da neke uklonim?

,ostaviti toliko malih je stvarno previse.Mora da si ostavio sa muzjakom par sati kada je toliko okotila..Smanji iz razloga da kada udje u gnezdo a svi je napadnu pa neki jako gladni i ujedu ....kako ce reagovati...Drugo je kada je othranila vec nekoliko legla pa da ostavis....i tada bi bili jako,jako sitni i treba ih duze hraniti da bi bili lepe kilaze.Odluka je na tebi uradi kako zelis ovo je samo moje misljenje..Najsitnije biras da izbacis i najlosije.a krupni sa stomacicem da ostanu.Pa kako ga ne ustroji??
@ poni - Ovo sto kazes nekoliko sati, ja ostavljam zecicu kod muzijaka da stoji NAJMANJE 2 nedelje!mozda tu gresim
Ne da grešiš,nego je to nešto apsurdno!Ženku ubaciš kod mužjaka,odma se vidi dali ona hoće da primi ili ne,sačekaš malo da vidiš šta će se desiti i vadiš je napolje.Moraš biti prisutan tokom parenja,da znaš kako se ponašaju ženka i mužjak,dali se nešto desilo ili nije.Izvini,druže,neznam ko te je učio o ovim stvarima,ali to što radiš je čisto silovanje!!!Pozdrav.
a koliki je bio veliki muzijak,ima moj komsija jednog sarca od 10-ak kila pa me zanima da li mogu moju da uparim sa njim