crnomarković
Član
Au imenjače pa ovo kod teme je mala mini farma zekova, svaka čast i ima sa čim da se pohvališ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ja za sada nemam sa tim problema,od nedelje prosle pa do petka su mi se okotile 5 zenki i za sada je sve u redu,ja moje zeceve drzim u supi,koju sam dobro zasuskao i svako vece preko kaveza i kotilica prebacim cebad,jedino mi je voda problem kada je jak minus onda pocne da mi smrzava...A sto se tice vetra i kod mene je 2 dana pravio haos po dvoristu,hvala bogu da se smirio!Drugari kako vasa legla podnose ovaj vetar i sneg.Meni su napolje zecevi u kavezima. Jedno leglo od 4dana prezivelo ali drugo lego od 2dana nisu preziveli sneg zavejao kotilicu.Juce smo stavili najlone da zastitimo kaveze ali prekasno...Ovaj vetar nadje svaku rupu..
Kod mene se zenkica treba okotiti za dva-tri dana. Kunicarnik je vani... ususkao sam ga kartonima i onom najlonskom folijom sto se omotaju (pakuju) palete..
Javljaju temperature i do -15 ova dva tri dana, tako da mi je malo i frka.
Nadam se da ce preziveti..
Kod mojih kolega se prosle godine isto po minusu kotile zenke i oni nisu stavljali sijalice vec samo ususkali najlonom a najbitnije je da ti se zenka dobro ocupa i 90% ce biti sve u redu,a sada niko ne moze da pomogne ako se neki gladni malisan zakaci za sisu i spadne pored gnezda,onda ce se nazalost smrznuti ma kako god da je zasuskano i utopljeno...Kod mene se zenkica treba okotiti za dva-tri dana. Kunicarnik je vani... ususkao sam ga kartonima i onom najlonskom folijom sto se omotaju (pakuju) palete..
Javljaju temperature i do -15 ova dva tri dana, tako da mi je malo i frka.
Nadam se da ce preziveti..
Pa imenjace za sada je sve u redu da neureknem,zecice su se dosta dobro ocupale i to me izvuklo iz ovih minusa,iako je u prostoriji gde ih drzim uvek nekih 5 stepeni toplije nego vani,vec bi trebali neki i da progledaju,a do nedelje i da izlaze napolje posto ce imati neki i 14 dana!A kod tebe jel imas ti prinova?Pero kako tvoje prinove izdržavaju ovu hladnoću.
Hvala druze.. nadam se da ce biti sve u redu, lepo ih je ususkala..Svaka čast,da su živi i zdravi!!!
pozzzzzz.....