KishRobert
Prijatelj Foruma
Nije svake godine isti sneg...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dimenzije 20X10x4,5 m.Juče sam majstoru uputio tvoju kritiku a on mi odgovorio:Kiraj hangar je prva liga, Svaka ti cast . Daj nam dimenzije.
A ovaj tvoj majstor kad bi se streljali majstori on dzabe bi izgubio zivot. On nije samo sto bezveze postavljao sipke u resetki , on je cak promasio i pravac i odstojanje.
Moglo je,ali bi voda išla kod komšije u dvorište.Da nije malo luksuziranje sa ovim olucima i mestom izliva vode iz njioh. jeli moglo prostije?
Dimenzije 20X10x4,5 m.Juče sam majstoru uputio tvoju kritiku a on mi odgovorio:
Citiram "Da li je taj što kritikuje rešetku čuo za računanje statike preko (spomenuo je neki program)ili još računa olovkom i digitronom".
Dobro oni vas uce na "faksu" ali samo mali broj primeni tu nauku... U praksi se za to nema ni vremena ni potrebe jer se radom dodje do potrebnog iskustva i prvi projekat je nauka za sve ostale znaci iskustvo jedno malo je vec tu... Medjutim majstor nezna da proracuna, vec samo "tvrdi pazar" i .... ..... A da ga pitas po kojoj metodi je sracunao on nema pojma ni za Kremonin plan ni za koji drugi. I jak mi je taj strucnjak koji manje zna od majstora. Da rezimiram . Majstor radi kako je negde video i kako mu je najlakse i za sve to kaze da je najsavremenije i najbolje. Ne treba bezati od cvrstine konstrukcije ali ne treba ni preterivati.Svaki majstor predimenzionise materijal i time se ogradjuje od eventualnih kasnijih problema. Nas na faksu uce slicno. Sve proracunamo, pa na to dodamo koeficient bezbednosti, koji zavisi od situacije. Tako da, sve se radi predimenzionisano.
Sretan vam rad majstori. Kad je kuca slozna nista nije tesko niti nemoguce.da li će ove godine biti i dole betonirano zavisi od cene suncokreta .Ako plate više od trenutne cene ,verovatno ćemo izbetonirati.
Debljina 12 cm ,odnos šljunak cement 12 :4.Sve je po planu.Kiraj koja je debljina betona?