Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na taj način je betonirano dvorište kod mene,pre oko 40 g.Kod nas gde se betoniraju te povrsine kuda ce gaziti kamioni i veliki teret, betoniraju se kocke, svaka druga kao na sahovskoj tabli, zatim se stavi ter-papir izmedju kocki na sastave i liju preostale kocke...
Naravno armatura se stavi kompletna...
taj sistem se odlicno pokazao
Glas razuma.Asfalt se ugovara kad se radi neki put u blizini, onda oni odvade od puta i tebi urade po povoljnoj cijeni
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Bude tvrdji površinski sloj jer i helikopter složi beton i istera vazduh, pa se glazura ne kruni.malo sam neupucen u betone.....
jel glancanjem helikopterom samo estetike radi ili ima jos neku funkciju.....i ako se cuprija uradi iz segmenata posto treba preko nje da ide i kombaj i prikolice s teretomi svasta nesto jel pametno preko takvog betona iz segmenta preci asfaltom iz komada
Nikola zbog toga i mislim da nije za dvorišta koja su zatvorena, u smilsu moja kuća, komšijska kuća a razmak dd 10 metara između dve kuće. Kada se usija asfalt leti na +40, mora da smrdi strašno. To je moje mišljenje, ja nisam nikako bio za asfalt, posle kipovanja sumcokreta u hali gde su radili helikopteri sve ono što je najnovija tehnologija za beton shvatio sam da i to nije tako bajno. U hangaru klizi kako je uglaćan beton, jeste da telehender radi tu oko 5 godina i da nema oštećenja, ali mislim da bi se u takvom dvorištu klizali kada mala kiša padne, o ledu ne bi da komentarišem. Posle toga sam se odlučio za behaton u prvom dvorištu i ćupriji.Moje misljenje je da je beton jaci od asfalta.
Kako se asfalt ponasa na visokim temperaturama leti?Sigurno i smrdi smola?
Asfalt trpi vece oscilacije, beton kad jenom pukne tu je kraj a asfalt se na letnjoj temperaturi sam zatvara, ako bas treba negde nalti u pukotinu smole...pricam o asfaltu u kvalitetuMoje misljenje je da je beton jaci od asfalta.
Kako se asfalt ponasa na visokim temperaturama leti?Sigurno i smrdi smola?
Kod mene je prednji deo dvorišta asfaltiran, između moje i komšijsku kuće ima i manje od 10m,smrdelo je prvih par dana, sad ni ne primećujem da je asfalt... Radio je Srem put, ruma... Pre 15 godina sigurno... A dalje bi izgledao savršeno da nisam tokom godina izbušio 4 rupe, pucao okiten **greška mi pomerao , inače se ne poznaje korišćenje, a išli su tuda troosovinci, viljuškari , i još koješta... Priprema je majka, tampon u tri sloja, a sam asfalt je neki 8 cm...Nikola zbog toga i mislim da nije za dvorišta koja su zatvorena, u smilsu moja kuća, komšijska kuća a razmak dd 10 metara između dve kuće. Kada se usija asfalt leti na +40, mora da smrdi strašno. To je moje mišljenje, ja nisam nikako bio za asfalt, posle kipovanja sumcokreta u hali gde su radili helikopteri sve ono što je najnovija tehnologija za beton shvatio sam da i to nije tako bajno. U hangaru klizi kako je uglaćan beton, jeste da telehender radi tu oko 5 godina i da nema oštećenja, ali mislim da bi se u takvom dvorištu klizali kada mala kiša padne, o ledu ne bi da komentarišem. Posle toga sam se odlučio za behaton u prvom dvorištu i ćupriji.
I kad nešto kažedu, zna se šta im se i kako odgovori !!!Квалитетан бетон квалитетна дренажа и вечно миран...Асфалт у гувну јбт шта би комшије рекле
Ima neka vrsta silikona za te stvari. Ja sam radio sa nekim sikinim proizvodom, kao velika pašteta u crevu izgleda...A taj beton koji je zasečen do 5cm dubine, kako se on ponasa zima kada u te useke udje voda i smrzne? Ili se tu ulije neki bitumen, smola ili tako nesto? Nisam nikad video uzivo takvu vrstu posla pa zato pitam.