lucijan013
Član
Tampon rizla 5 cm i betoniranje 15 cm(vibron letva i helikopter) 20 evra po m2...Koliko izadje betoniranje 15cm beton po m2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tampon rizla 5 cm i betoniranje 15 cm(vibron letva i helikopter) 20 evra po m2...Koliko izadje betoniranje 15cm beton po m2?
Jebo asvaltGazde rade asfalt, sta si se stisko
Pitanje je dali je asvalt za dvoriste bolji od betona?Jeftinije je uraditi asfalt nego beton 15 cm
Bem li gaPitanje je dali je asvalt za dvoriste bolji od betona?
Ja sam pre dve godine uradio ćupriju od 70 m2. Dogovorio sa majstorima sve njihovo, da ja ne mislim o ničemu. Na ivicama od kuće do puta stavljeni bokalčići za vodu, kopanje i priprema, 15 cm beton, mreža rebrasta 10mm, helikopteri da uglačaju, i na kraju da ga iseku zbog manjeg pucanja. Sve me koštalo 1050 evra...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Ako je pitanje upuceno meni, majstori, tvoje samo pokazes gde treba raditi, kao sto kolega Mikser kaze, priprema, mreza, beton, glacanje helikopterom i na kraju secenje.Jesi radio sam ili su majstori?
Ako je usko i blago zatvoreno dvorište mislim da asfalt nije za dvorište.Pitanje je dali je asvalt za dvoriste bolji od betona?
Da, sve iz komada...Ako sam te razumeo cuprija uradjena iz komada pa posle secena zbog pucanja?
Tako redovno betoniraju, pogotovo fero beton..Ako sam te razumeo cuprija uradjena iz komada pa posle secena zbog pucanja?
Armatura ide u donju zonu, a zaseca se do 5 cm da prilikom grajanja i hladjenja usled vremenskih uslova može da "radi" na tim usecima...Koliko duboko zaseku onda ako je armatura ispod