Anker ploce gotove polovne utisnute u svez beton. Stope nekih 60*60*60cm i jace malo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Radio bih neki drveni trem, pokrivem limom, na dve vode, gradje ce biti lipa, koliko maksimalno bi smelo da se ide u sirinu uzmedju stubova, jel sme 6m? na kom razmaku idu rogovi kada se pokriva limom?
Samo se plasim da drvene grede ne budu slabe za tu duzinu od 6m (one ce biti oko 6,5-7m), jer recimo zimi zbog malog nagiba dosta snega moze napadati pa se plasim da ne popusti negde drvena konstrukcija.milan11,
stupovi mogu i na većem razmaku. Također može drvena konstrukcija. Jedini uvjet je da se sve dobro dimenzionira.
Ako je na 6 m visinska razlika 1 m, to je 9,4° ili 16,7 %. Kod pokrova profiliranim limom, nagib ovisi o visini profilacije lima. Obično se upotrebljavaju limovi visine profilacije 30-40 mm i za njih je min nagib 6% (ja preferiram min 10%).
Mi smo sad pravili supu od drvene grade.Izmedu stubova je pet metara a dimezija greda je16 x14 kazu da treba da je to dovoljno.E sad ako je sirina izmedu stubova vise onda povecas malo i jacinu greda .Imas na predhodnoj strani snimak kako smo mi pravili